דרוש מידע זוכרים את השוקולדים של עלית?

זמני בעולם

משתמש מקצוען
לפי המצב אנחנו נספר לילדים/נכדים שפעם היה פסק זמן........
חחח פעם פעם כשהיה קורונה, היינו מקבלים 50 שקל והיינו הולכים להטעין רב קו בערך צבור, וקונים בדרך פסק זמן וקולה וכמובן חבילת כוסות חד"פ, ונשאר לנו עודף להשקיע בבסדנו....

לירי

משתמש פעיל
מתכונים שהולכים רק עם שוקולדים ספיצפיים ירדו מהתפריט. ודוד שלי, תמיד שבא לבקר מביא חבילת שוקולד אגוזים לכל אחד, אז עכשיו קליק (פחות טעים לי, באופן אישי)

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
גם באיזורים חילוניים אין
לא רבנות ולא בדצים
דווקא יש כמה.
לא יודעת מאיפה, אבל הילדים אצלי מגיעים עם כל מיני סוגים בבוקר רובם בכשרות רבנות או בד''ץ חו''ל למיניהם.

זמני בעולם

משתמש מקצוען
לא היתחברתי ממש....
שלועסים לועסים באמצע כמו אבנים...
אוקיי, על טעם וריח אין להתכווכח.
אני פחות התחברתי לחיבור למסטיק.... אני אוכל אותו כי הוא עוזר לי למטרה מסויימת פחות להתחבר אליו... אני מתכוין בחיוך כמובן, לא לפגוע או לעקוץ. כץ וגרג'ובה.

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
זהו הסיוט מאחורינו

עינב קרנר: מפעל שטראוס חזר לייצר והממתקים חוזרים למדפים: תחילה שוקולד פרה, טורטית ואפיפיות ללא גלוטן. בשבועות הקרובים יתווספו בהדרגה החטיפים: פסק זמן, טעמי וטוויסט

ש.ב.ש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
זהו הסיוט מאחורינו

עינב קרנר: מפעל שטראוס חזר לייצר והממתקים חוזרים למדפים: תחילה שוקולד פרה, טורטית ואפיפיות ללא גלוטן. בשבועות הקרובים יתווספו בהדרגה החטיפים: פסק זמן, טעמי וטוויסט
מה עם אגוזי?
מתגעגעים אליו קשות.....

צ ב י

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הנה מגיע

קבצים מצורפים

• Screenshot_20221123-105632_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20221123-105632_WhatsApp.jpg
    KB 744.2 · צפיות: 71

פישל לוי

משתמש מקצוען
התרגשתי לראות היום בחנות שוקולד עם פצפוצי אורז ועם סוכריות קופצות! הושטתי יד לקחת ו---------הכשר של איגוד הרבנים!!! ככה זה הולך להישאר, או שבהמשך כלל הצרכנים יוכל להנות??? מה יהיה?
מחכה למידע אמין

אלעזר פרידמן

משתמש פעיל
חחח פעם פעם כשהיה קורונה, היינו מקבלים 50 שקל והיינו הולכים להטעין רב קו בערך צבור, וקונים בדרך פסק זמן וקולה וכמובן חבילת כוסות חד"פ, ונשאר לנו עודף להשקיע בבסדנו....
אחרי הפיגוע שהיה היום ,כל זה מקבל משמעות חדשה , כי היום אפילו לצאת לרחוב א"א , שלא לדבר על להטעין רב קו וכו'

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה