אחרי כמה זמן?סוף סוף היום הגיע פיצוי משטראוס
נגמר, זה כמו שיום אחד אוסם יפסיקו לייצר במבה. במבה בולי יגמר תוך יומיים הם לא ערוכים לזה.מה עם חברת גרוס ? גם את השוקלדים שלהם אני לא מוצא בשום מקום
מה הכוונה? זה מגיע לחנויות ונגמר כי אני לא ראיתי אפילו מוצר אחד שלהם בחודשים האחרוניםנגמר, זה כמו שיום אחד אוסם יפסיקו לייצר במבה. במבה בולי יגמר תוך יומיים הם לא ערוכים לזה.
נראה לי שהם מביאים במאסות דברים מחו"ל אז אחרי שנגמר אין להם עוד!!מה הכוונה? זה מגיע לחנויות ונגמר כי אני לא ראיתי אפילו מוצר אחד שלהם בחודשים האחרונים
חשבתי שיתכן שגם הם מיצרים במפעל של עלית (כמו שטעמן מייצרת מוצרים לכמה מותגים) ולכן גם הם נעלמו אחרת לא הבנתי מדוע הם לא מנצלים את ההזדמנות ומשתלטים על הנתח שוק של עלית במיוחד בדברים כמו חטיפי שוקולד שנראה שאף חברה לא יצרה תחליף
זה ייבוא מצרפת.מה הכוונה? זה מגיע לחנויות ונגמר כי אני לא ראיתי אפילו מוצר אחד שלהם בחודשים האחרונים
חשבתי שיתכן שגם הם מיצרים במפעל של עלית (כמו שטעמן מייצרת מוצרים לכמה מותגים) ולכן גם הם נעלמו אחרת לא הבנתי מדוע הם לא מנצלים את ההזדמנות ומשתלטים על הנתח שוק של עלית במיוחד בדברים כמו חטיפי שוקולד שנראה שאף חברה לא יצרה תחליף
נתון נוסף, הגברים מעדיפים לרכוש שוקולד באריזות גדולות (50%) ולהתפנק במתוק בעיקר בסלון ביתם (53%), הנשים דווקא מעדיפות את השוקולד שלהן במנות אישיות - ובעבודה.
לי לא. ואני מאד אוהבת שוקולד.לצורך מחקר...
האם זה שינה לכם משהו בחיים?
אין במה לעשות קינה בימים אלועל אלה אני בוכייה
אגוזי
טעמי
פסק זמן
בלונדי
(קרמלו ז"ל)
מקופלת (בחלב רותח)
דייייי!
כמה חדשים זה לוקח לחטות מפעל???!!!??
מה קרה!?
רגישות!
על אלה אני בוכייה
אגוזי
טעמי
פסק זמן
בלונדי
(קרמלו ז"ל)
מקופלת (בחלב רותח)
דייייי!
כמה חדשים זה לוקח לחטות מפעל???!!!??
מה קרה!?
רגישות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: