מאפים זוכרות את האשכול על החלות?

חלינה

משתמש חדש
הי , נראה פצצה !!
שאלה : באפייה החלות נפתחות לי
מצרפת תמונה
מישי יודעת אולי למה זה קורה ? ואיך אפשר למנוע את זה ?
תודה מראש לכל העונות .
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0709.JPG
    IMG_0709.JPG
    1.4 MB · צפיות: 387

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
ואשמח לקרוא אם הכנתן והצלחתן
לא הצלחתי להתאפק מלשים ביצה אחרי ההתפחה. ורק אז את השומשום.
כמה זמן אפייה? למקרה שאת משוטטת פה בפרוג (הרי גמרת להכין שבת כבר בלילה...)
 

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא הצלחתי להתאפק מלשים ביצה אחרי ההתפחה. ורק אז את השומשום.
כמה זמן אפייה? למקרה שאת משוטטת פה בפרוג (הרי גמרת להכין שבת כבר בלילה...)
אפיית חלות- החלות צריכות לקבל מכת חום בהתחלה לכן על תנור מחומם ל200 מעלות נותנים 10 דק'.
ואח"כ מנמיכים את התנור ל160 מעלות לעוד 15-20 דקות תלוי כמה התנור שלך חזק
 

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הי , נראה פצצה !!
שאלה : באפייה החלות נפתחות לי
מצרפת תמונה
מישי יודעת אולי למה זה קורה ? ואיך אפשר למנוע את זה ?
תודה מראש לכל העונות .
זה קורה כאשר קולעים את החלות הדוק מידי
כלומר יש לקלוע רופף בגלל שעובר התפחה נוספת .
 

ש+

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הי , נראה פצצה !!
שאלה : באפייה החלות נפתחות לי
מצרפת תמונה
מישי יודעת אולי למה זה קורה ? ואיך אפשר למנוע את זה ?
תודה מראש לכל העונות .
חלות נפתחות או שקלעת אותן מאד דחוס או שלא נתת להן מספיק זמן לתפוח אחרי הקליעה
 

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא הצלחתי להתאפק מלשים ביצה אחרי ההתפחה. ורק אז את השומשום.
כמה זמן אפייה? למקרה שאת משוטטת פה בפרוג (הרי גמרת להכין שבת כבר בלילה...)
אני אופה על חום 220 ל15 שעה
ואז מורידה ל180 לרבע שעה נוספת
תלוי מאוד בסוג התנורים, כדאי לעקוב מידי פעם
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לא הצלחתי להתאפק מלשים ביצה אחרי ההתפחה. ורק אז את השומשום.
כמה זמן אפייה? למקרה שאת משוטטת פה בפרוג (הרי גמרת להכין שבת כבר בלילה...)
זה קשה להיפרד מהביצה אני יודעתת
זה תלוי מאד בתנור...סביב ה20 דק חצי שעה
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הי , נראה פצצה !!
שאלה : באפייה החלות נפתחות לי
מצרפת תמונה
מישי יודעת אולי למה זה קורה ? ואיך אפשר למנוע את זה ?
תודה מראש לכל העונות .
נראות מהמם,כיסית אותם בהתפחה?
עדיין לא הצלחתי לעלות מה בדיוק גורם לריעה אבל נראה לי התפחת יתר
 

אוהבת לדעת

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
איזה קליעה מאלפת!!!
@שרינה תודה אין מילים, גם על המתכון.

מס' שאלות
התנור שלי חזק מאד אז כמה זמן אפייה צריך?
בגלל שני אופה עם קמח כוסמין הוספתי מים וזה יצא קצת דביק,האם אני יכולה לשמן את הבצק קצת כדי שאוכל לקלוע יפה?
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה