בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
גם אם הדירה בלי אופציה ובלי גינה?מתחיל ב2.2
גם אם הדירה בלי אופציה ובלי גינה?מתחיל ב2.2
הקובץ גדול מדי.למישהו יש את טפסי המכרז שבו הקבלן זכה במכרז ?
הנה הקישור - יש להיכנס ללשונית 'מסמכי המכרז' ואח"כ ל'חוברת המכרז' בשורה השניההקובץ גדול מדי.
צריך לחפש באתר של תוצאות מכרזים רמ"י, לפי תאריך זכיית הקבלן במכרז שמופיע באתר דירה בהנחה.
האם זכיתי ?? או שזה מעודכן אחרי ההתר החדש מיקומי בתור זה93
24/07/2022 2052 03/07/2022 17/07/2022 492 חסרי דיור בית שמש לא לא 794 לא זכה 93
לדעתי יש לך סכוי לזכות לפי מה שכתבו שיש 20 אחוז שמבטלים אבל תשאל אתכנראה התקדמת הרבה אבל כנראה אין כ"כ סיכוי לזכיה שים לב @בית שמשניק הוא זכה במקום 794 מי שזכה היום היה 580 ומעלה
בית שמשניק[
אין סיכוי ריאלי מה ש20% מבטלים היה נכון לפעם גם לא מדובר בהגרלה חדשה חלק כבר ירדולדעתי יש לך סכוי לזכות לפי מה שכתבו שיש 20 אחוז שמבטלים אבל תשאל את
לכל הממתינים בתור ברשימת המתנה ביום שלישי ורביעי היה בחירת דירות בפרויקט בלוד של רייסדור וההגרלה הייתה לפני כשנה ותחלס ביום בחירת הדירות מתוך119 דירות 23 נשאר כך כתוב באתר שלכם אני חושב זה אומר שגם היום יש כ20 אחוז שלא לוקחים את הדירות אפילו שנשאר שם כל סוגי הדירות ויש רווח של לפחות מיליוןאין סיכוי ריאלי מה ש20% מבטלים היה נכון לפעם גם לא מדובר בהגרלה חדשה חלק כבר ירדו
ועוד חילוק (לא פחות קטן): שם זה לוד, ופה זה בית שמש...החילוק ששמא זה 13500 למטר ופה זה 11500 למטר לכן יש זכוי
אני חושב שאצל חילוני לוד זה כמו בית שמש לחרדי כך זה לא חילוק אין כיום בגוש דן לחילוני מקום לקנות בפחות מ25 למטר לכן אני עדיין נתן לו קצת סיכוי למספר 93 לזכות ולא הייתי קונה כרגע בשווק החופשיועוד חילוק (לא פחות קטן): שם זה לוד, ופה זה בית שמש...
תוכל לצרף אותי לווצאפ כי זה חסום לי הקישור הזהקבוצת כתר הרמה
חברים יקרים שלום לזוכים, יש עוד שרוצים להצטרף, אבל אני ממתין שישלחו את טופס הזכייה.
אין לי עניין למלא את הקבוצה, המטרה היא לדאוג לאינטרסים שלנו.
אם יש הטבות, הלוואות או חדשות לעדכן כאן.
הפעולות השקטות הם הכי מצליחות.
מכירים זוכים איכותיים? צרפו אותם.
אני גם זכיתי, אשמח להצטרף לוואצפ של הזוכיםקבוצת כתר הרמה
חברים יקרים שלום לזוכים, יש עוד שרוצים להצטרף, אבל אני ממתין שישלחו את טופס הזכייה.
לא עובדבית שמש ד5 למשתכן
www.keterharama-mufchat.com
תוכל לחבר אותי לקבוצה ווצאפ למה לא נפתח לי קישורים לווצאפקבוצת כתר הרמה
לא הפסדת את הזכיה, רק שזה יעלה לך עכשיו 240 ש"ח החידוש.מישהו יודע מה השלכות אם לא חידשתי את תעודת הזכאות ?
בינתיים יש מי שמרויח מהעיכובים, כי ההגרלה הקרובה אחרי ל"ג בעומר תוציא עוד אנשים מרשימת ההמתנה בהגרלה זו.יש חדש?
מה עם כנס זוכים?
ספקבינתיים יש מי שמרויח מהעיכובים, כי ההגרלה הקרובה אחרי ל"ג בעומר תוציא עוד אנשים מרשימת ההמתנה בהגרלה זו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: