התייעצות זה רק אני או שגם אתם מרגישים שמישהו עובד עלינו כאן בפרסום באתר??

טיטוש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הגרלה על דירת חלומות, נופש, 3 דקות של מילוי עגלה בכל אשר תספיקו ועוד.
תודו, יש משהו שלא נראה נורמלי בכל זה.
הקמפיין שרץ כאן באתר עם הגרלה, שלל הבטחות צבעוניות ובומבסטיות על ההגרלה

1. למה בכתבה באתר בתמונות יש לוגו של עמותה כלשהי (עלי שיח), ואילו כאן בדף הנחיתה מוצגת עמותה אחרת? (בית חם)
2. למה בכל הרעש סביב הדירה המדוברת לא כתוב באף מקום (וחיפשתי וחפרתי) איפה הדירה הזאת נמצאת? פרט לעובדה שיש נוף פנורמי לכינרת... זה בטבריה? בגולן? איפה?

אין לי שום דבר בעד או נגד, אני לא מכירה את העמותות המדוברות, אני רק רוצה להבין מה עומד מאחורי זה.

גדולים מהחיים

משתמש פעיל
מדובר בבית חם ארגון חשוב מאד!!!!!!!!!! שמסייע בעיקר למשפחות ולמתמודדים עם בעיות נפשיות -תחום שאין לא סיוע מהחברים לא מהמשפחה ולא מהקהילה כי בד"כ "אסור שאף אחד ידע"
מה שרשום עלי שיח זה כנראה בג כי הפרוייקט הקודם של חברת ההפקה היה עלי שיח והדירה בטבריה בשכונה מתחרדת

טיטוש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
זה חבל שהמפיקים לא כותבים שהדירה בטבריה.
פחות שמים דגש על עמותת בית חם, יותר על ההגרלה והפרסים והסלב'ס והזמרים. איזה רעשששש קולולוו

טוב, זה הדור שלנו כנראה

לייב - מיתוג פרסום ויח"צ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
האמת גם אני נגעלתי מהבמה המכובדת שכל הזמרים קיבלו.צריך לברר אצלהם האם קמפיין כזה הצליח או הקמפיינים ה'מיושנים' עם הרבנים הולך יותר
אם הם בחרו באופציה הראשונה - הרי שלצערנו, כנראה שהתשובה ברורה -

בכל אופן קמפיין אלוף ומדליק של @102

אחד הלויים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
למה צריכים זמרים?
ממתי הם סלבס אצלנו?
המקרים של בית חם לא מדברים בעד עצמם?
הצורך לא מספיק שיווקי?
(ואני חובב מאוד מוזיקה חסידית)
בכל מקרה הקמפיין חשוב ושיהיה בהצלחה

GRAFI

משתמש מקצוען
לא יודעת אם עבדו עלינו
מה שבטוח, טחנו אותנו עם כל הפרסומות בצדדים, ובאמצע האלו שקופצים...
והקטע עם הזמרים, בכלל איבד את זה
למותר לציין שהוא מעוצב פצצות

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה