באמת את לא מבינה? לא היית נוהגת ככה במצב כזה?? בואו נהיה כנים...אני לא מבינה דבר אחד, אם המורים לא מוכנים לעבוד בחופש אז למה בתשלום נוסף ללמד בקיטנה של החופש הגדול הם כן יכולים?
באמת את לא מבינה? לא היית נוהגת ככה במצב כזה?? בואו נהיה כנים...אני לא מבינה דבר אחד, אם המורים לא מוכנים לעבוד בחופש אז למה בתשלום נוסף ללמד בקיטנה של החופש הגדול הם כן יכולים?
אשתי עובדת במגזר החרדי ועבדה יותרקשה מיום רגיל המנהל שלה העביד את הצוות בפרך - בנוסף לשהיה בבית עם הילדים, גם למסור שיעורים מלאים של חצאי שעות וגם להתקשר בשעות לפנה"צ כל יום ל- 8 ילדות, מגיע לה חופשה כפולה אחרי כל מה שהיא עבדהנכון מאוד
המגזר היחיד שלא עבד וקיבל משכורת מלאה!
ומתלונן ללא הפסק....
אני לא מתביישת להגיד לא עבד- כי החינוך העצמאי עבדו רבע בערך ממה שעובדים בחינוך הכללי....
אני מצטערת בשבליכם.אני לא מתביישת להגיד לא עבד- כי החינוך העצמאי עבדו רבע בערך ממה שעובדים בחינוך הכללי....
השתנה מיום שישי בצהריםהיי
אני מורה- וחברה נא להרגע....
עבדתי קשה מאד, ולא הולכת לשכנע אף אחד עד כמה...
ולא הבנתי מה שכתבו, מי אמר שמקצרים?
נשארו התשע ימים רק שהמורים מקבלים עליהם תשלום מלא, אין סיבה שכשעבדו יתנו 9 ימים נוספים מתנה למשק
גם אתם לא נתתם, נכון?
הקיטנה התארכה ומגיעה עד ט"ו באב
הוסיפו גם את כיתה ד' לביה"ס של החופש הגדול
כך שאתם כלל ההורים- לא משלמים שקל!
ועל השאלה איך בתשלום מורים מוכנים לעבוד ונעלמה השחיקה?
אז חוץ מהגיחוך שבשאלה אפשר להרגיעך
שזו קיטנה והם לא מלמדים כל היום אלא שעתיים בלבד ואח"כ יש פעילויות...
ולכל המקטרים למיניהם- חסר אצלינו מורות למ"מ בתחילת שנה הבאה, מוזמנים לבוא ולנסות להיות מורה...
מנסיון- זה כייף!!!
אולי חסר אצלכם מורות לקיטנה?ולכל המקטרים למיניהם- חסר אצלינו מורות למ"מ בתחילת שנה הבאה, מוזמנים לבוא ולנסות להיות מורה...
מנסיון- זה כייף!!!
ברור, זה הבנתיהשתנה מיום שישי בצהרים
משרד החינוך הודיע שמסיימים ב31/06 ללא השלמה של שום יום
תלוי באיזה עיראולי חסר אצלכם מורות לקיטנה?
נראה לי זה הכי משתלם ותמיד תפוס
אני ראיתי בתי ספר שעשו את זה,תלוי באיזה עיר
לפי הידוע לי לפחות עיריה אחת השתלטה על הפעלת הקייטנות ומציעה תוכניות וערכות מוכנות בשכר של 4700 ש"ח למורה/ גננת, במקום 8000 ממשרד החינוך ללא ערכות מוכנות
איזו עירייה?תלוי באיזה עיר
לפי הידוע לי לפחות עיריה אחת השתלטה על הפעלת הקייטנות ומציעה תוכניות וערכות מוכנות בשכר של 4700 ש"ח למורה/ גננת, במקום 8000 ממשרד החינוך ללא ערכות מוכנות
א. אנחנו כן משלמים על הקייטנות. זה תלוי אשכול וגם מוגבל לכיתות א-ד.היי
אני מורה- וחברה נא להרגע....
עבדתי קשה מאד, ולא הולכת לשכנע אף אחד עד כמה...
ולא הבנתי מה שכתבו, מי אמר שמקצרים?
נשארו התשע ימים רק שהמורים מקבלים עליהם תשלום מלא, אין סיבה שכשעבדו יתנו 9 ימים נוספים מתנה למשק
גם אתם לא נתתם, נכון?
הקיטנה התארכה ומגיעה עד ט"ו באב
הוסיפו גם את כיתה ד' לביה"ס של החופש הגדול
כך שאתם כלל ההורים- לא משלמים שקל!
ועל השאלה איך בתשלום מורים מוכנים לעבוד ונעלמה השחיקה?
אז חוץ מהגיחוך שבשאלה אפשר להרגיעך
שזו קיטנה והם לא מלמדים כל היום אלא שעתיים בלבד ואח"כ יש פעילויות...
ולכל המקטרים למיניהם- חסר אצלינו מורות למ"מ בתחילת שנה הבאה, מוזמנים לבוא ולנסות להיות מורה...
מנסיון- זה כייף!!!
אבל זה בדיוק מה שהם.ככה כי המורים לא רוצים שיחשבו שהם ביביסיטר
אייקון LOVEאבל זה בדיוק מה שהם.
וביום שמערכת החינוך תבין את זה, הרבה מאד בעיות וחוסר הבנות יפתרו.
1. עובדי ההוראה הינם אנשי מקצוע + תואר (רובם לכה"פ)אבל זה בדיוק מה שהם.
וביום שמערכת החינוך תבין את זה, הרבה מאד בעיות וחוסר הבנות יפתרו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: