קורונה זה נכון שלא מאריכים בסוף את שנת הלימודים?

מצב
הנושא נעול.

מצליחה

משתמש מקצוען
ביום שישי קיבלנו הודעה מבית הספר (בית יעקב)
לגבי הקייטנה (בית הספר של החופש הגדול)
וכתוב שם, שהלימודים יסתיימו בכ"א בתמוז, ועד ט"ז אב תהיה קייטנה...

*חיה*

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עכשיו אני רואה שמופיע בשחרית
1592731617658.png
1592731617658.png

רותיס

משתמש פעיל
אני לא מבינה דבר אחד, אם המורים לא מוכנים לעבוד בחופש אז למה בתשלום נוסף ללמד בקיטנה של החופש הגדול הם כן יכולים?

אולי יציעו את ההדרכה בקיטנות של החופש הגדול למאות אלפי המובטלים שלא מקבלים אפילו משכורת אחת ולא יתנו במקומה משכורת כפולה לעובדי ההוראה שכבר חפשו מספיק השנה.

יפה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הגיוני ביותר.
כרגע המצב הוא שיש הדבקה רצינית.
כבר שמעתי על כיתות שחזרו ללימודים אחרי בידוד של שבוע,
ולאחר פחות משובע נכנסו שוב לבידוד של שבוע וחצי....

אני כבר לא שולחת את הבנות ללימודים
וכנראה גם לא לקיטנה.
מעדיפה בנות חופשיות לחודשיים,
מאשר שבוע לימודים - שבועיים בידוד וחוזר חלילה....

פטריה

משתמש רשום
לגבי רשת הגנים? אני מבינה שממשיך לעוד 3 שבועות. זה נכון?

מעט מן האור

משתמש מקצוען
D I G I T A L

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מה שאני הבנתי מגננת של גן חובה, ומורה בבית ספר,
שהודיעו להם היום ששנת הלימודים מסתיימת ב 30.6
מסתבר שאם תלמידות הגן, בית הספר והתיכון חוזרות הבית, לא אמור להיות צהרונים. (אולי קייטנות)

teacher

משתמש מקצוען
אני לא מבינה דבר אחד, אם המורים לא מוכנים לעבוד בחופש אז למה בתשלום נוסף ללמד בקיטנה של החופש הגדול הם כן יכולים?

אולי יציעו את ההדרכה בקיטנות של החופש הגדול למאות אלפי המובטלים שלא מקבלים אפילו משכורת אחת ולא יתנו במקומה משכורת כפולה לעובדי ההוראה שכבר חפשו מספיק השנה.
מוזמנת להציע את עצמך!

לווים

משתמש מקצוען

נכון מאוד
המגזר היחיד שלא עבד וקיבל משכורת מלאה!
ומתלונן ללא הפסק....

אני לא מתביישת להגיד לא עבד- כי החינוך העצמאי עבדו רבע בערך ממה שעובדים בחינוך הכללי....

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה