מתרגשת להגיש לגם חוברת מתכוני בצק.
עיצוב מושלם ממש, תודה גדולה לניקית המקסימה @sl disign שהתנדבה בטוב ליבה לעצב לכם חוברת מאירת עיניים, יפה ומסודרת.
יש לציין שעבדה במקצועיות ובזריזות ממש.
תהנו
קרדיט העיצוב לא לי.@hbecker היקרה , איזה טוב לב נדיר !!
ג לעשות חוברת מושקעת , גם לדאוג לעיצוב ואח"כ לשעלות אותה לפה בטבעיות כי זה הדבר הכי ברור .. שכולנו נהנה... ממש תודה וערכה !!
נהדרת שאת!היה ממש כיף לעצב את החוברת.
עכשיו שיש לכם את הכל ביחד,
ולא לחפש באשכולות.
אין לכם תירוצים לא להכין...
מרהיב מרהיב!!!מתרגשת להגיש לגם חוברת מתכוני בצק.
עיצוב מושלם ממש, תודה גדולה לניקית המקסימה @sl disign שהתנדבה בטוב ליבה לעצב לכם חוברת מאירת עיניים, יפה ומסודרת.
יש לציין שעבדה במקצועיות ובזריזות ממש.
תהנו
הדבר היחיד שלא העליתי הוא הלחם נאן [כי אחרי הכנתי אותו גיליתי באחד האשכולות שהעלו משהו כזה]מרהיב מרהיב!!!
לא ראיתי דבר כזה!!
העיצוב הברור ומאיר העיניים!!
המתכונים המושלמים!!! (איך זה שכמה מהם רואה רק לראשונה?)
באמת מרגש!!
ממש נכס שימושי !!
לחמניות הפתעההדבר היחיד שלא העליתי הוא הלחם נאן [כי אחרי הכנתי אותו גיליתי באחד האשכולות שהעלו משהו כזה]
וורסיה אחת של הלחמניות עם הנקניקיה
כל השאר עלה במשך הזמן
לא הכל עלה בתקופה האחרונהלחמניות הפתעה
כיסוני פטריות
כריות שמרים
שבלולי שמרים (קשר)
פיתות טאבון
כל אלה ומה שכתבת לא ראיתי ...
אז טוב שעכשיו יש לי את זה.
ואגב, הכנתי כבר בשעתו את מאפי חמאת שום פטרוזיליה, (המדהימים!)רק מחכה שאחת הבנות שלי תואיל בטובה להעביר את התמונות מהמצלמה...
מושלם.הייתי חייבת לנסות כבר היום.
יצאו לי 4 כאלה, והטעם- אמאל'ה! שה' ישמור אותי מלהתקרב לזה! מהר ארזתי למקפיא (אחרי שחיסלו פה חצי פס)
צפה בקובץ המצורף 924236
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: