הכנתי כמו שכתבת יצא מושלם.אני לא מטגנת קודם.
אבל באמת אפשר.
לילדים עשיתי עם תערובת של רסק עגבניות, שום כתוש, קצת מים ותבלינים, ומעל זיתים. התחסל
הכנתי כמו שכתבת יצא מושלם.אני לא מטגנת קודם.
אבל באמת אפשר.
הצעת יעול נכונה,באמת חוברת מהממת!!
תודה @hbecker את יכולה בכיף לשווק כזה דבר...
רק הצעת ייעול- אם תהיה גרסה נוספת לחוברת הזאת (מן הסתם יהיו עוד כמה גרסאות..) כדאי להוסיף אינדקס של כל המתכונים עם מספר העמוד..
הצעת יעול נכונה,
אם וכאשר אוציא חוברת למכירה ושיווק באמת אז יהיה בו אינדקס.
כמו שהוא- חוברת חינמית, אני לא אטריח גרפיקאית שהתנדבה לעשות גם אינדקס. גם כך אני משגעת את המתנדבות בזה שכל רגע אני מוסיפה עוד מתכון. וגם כשהחוברת כבר מוכנה אני מבקשת פליז, רק עוד אחד...
אז באמת.
זו מתנה, חינם, יס?
אולי יום אחד כשיהיה לי משעמם אני אוכל לעשות לך את זה, אם תשלחי לי קובץ פתוח..
אגב, יש לי שאלה על תמונה שראיתי אצלך בעוגות-
צפה בקובץ המצורף 933322
זה מזכיר לי עוגה שהכנו פעם ונעלם לנו המתכון, יש מצב למתכון של זה?
שוב תודה על הכל!
תמדדי בבקבוק של תינוק או של מי עדן קטןכמה זה 550 מ"ל מים?
אני קניתי בשייןהי העני, תודה רבה רבה! נראה מושלם! איפה קונים את הגלגלת מעל הבצק? אשמח לדעת..
מצטרפת לשאלה (בנוגע ללחם חמאת שום ופטרוזיליה)@hbecker הכנתי את הבצק בשביל הפיצה, רוצה לאפות רק לקראת סוף הצום שיהיה עסיסי.
אפשר לשמור את הבצק בקרור? ואם כן עדיף לפני הכנת הצורה ומריחת הרוטב פיצה או אחרי?
למישהו יש מושג? לא רוצה שיתפח סתם@hbecker הכנתי את הבצק בשביל הפיצה, רוצה לאפות רק לקראת סוף הצום שיהיה עסיסי.
אפשר לשמור את הבצק בקרור? ואם כן עדיף לפני הכנת הצורה ומריחת הרוטב פיצה או אחרי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: