אני אופה בקביעות מהמתכון הזה, חלות כוסמין לבן,
יוצא יפה וטעים.
בכללי,
כוסמין נוטה יותר להשתטח ולאבד צורה, בלחמניות זה פחות קורה, בחלות לפעמים כן.
אני התחלתי לקלוע על 4 בצורה רופפת יחסית ומודגשת,
כי קליעה של 6 זה מדי הרבה לכוסמין והכל מתחבר.
גם בקליעה של 4 אני מכירה 2 שיטות,
בעבר היה קבוע כמעט מאבד לי צורה,
כיום (בשיטה השניה) בכלל לא.
מישהי פה העלתה סרטון שממנו למדתי את הקליעה ואימצתי - חיפשתי אותו במחשב אבל כנראה לא שמרתי...
תנסי לחפש בפורום, אם לא תמצאי אני אנסה לכתוב / להסריט לך.
כמו כן כדאי להפחית מכמות המים במתכון - אני שמה רק 500 מ"ל,
ולהתפיח בזהירות - לא מדי הרבה!!
בעיקר אחרי שקלעת ועוד לא אפית...
בהצלחה רבה!!