תוכל לצרף תמונה לדוג'נחיה ונראה...
להערכתי לא
למסגרות יש סיבה למה זה מחזיק מעמד כי זה חיקוי של דלתות עץ מלא שהיו קיימות אלפי שנים.
יש לך כבר תמונות?אני עכשיו עושה מטבח עם המחורץ.
לדעתי הוא מהמם.
עדיין לא.יש לך כבר תמונות?
אשמח לראות איך יצא...
עפ"י מה החלטת?עוד להיט משונה שעתיד לצאת מהאופנה באותה מהירות שבה הוא נחת... עוד עשור זה יהיה הכי סמל למטבח מיושן (כמו היום פורמייקה אגס קוניאק או קלאפות זכוכית מצויירת)
תודהעדיין לא.
אני יכולה לשלוח לך במייליש לך אולי השראות או מטבחים שראית שהתבססת עליהם בעיצוב שלך?
אני מעוניינת לראות מטבחים בסגנון הזה
מהמםם ממש מגרה...הארונות העליונים בלבד-צבע בתנור מחורץ
בהחלט, זה לא עיצוב השמור ל-2 "קומות" ארונות בלבד.....יודעת לומר לי אם זה בא טוב ויפה גם כשעושים רק "קומה" (אחת)של ארונות עליונים?
אשמח מאד אם תוכלי לשלוח לי גם shishia666 בג'ימיילאני יכולה לשלוח לך במייל
אשמח לדעת האם המחורץ פרקטי במטבח, והאם זה לא סיוט לנקות את הפסים.אני עכשיו עושה מטבח עם המחורץ.
לדעתי הוא מהמם.
קראתי ונזכרתי. (לא באתי לתת הערה חלילה..)צבע בתנור מחורץ פסים פסים במטבחים???
אז למה לא מציעים את זה ללקוחות???
זה לא מומלץ????
אם אני לא יעשה את זה המטבח שלי יהיה מיושן???
תחכימוני....
ותו לא.תופס המון לכלוך
לי יש מטבח עם הרבה מחורץ, צד שלם בארונות עליונים .אשמח לדעת האם המחורץ פרקטי במטבח, והאם זה לא סיוט לנקות את הפסים.
כנראה תלוי איזה צבע בתנור, לי יש כמה שנים צבע בתנור (עם ילדים קטנים) ולא התקלף כלום.צבע בתנור לא איכותי, מתקלף מהר, ק"ו לבית עם ילדים
אצלי המחורץ בארונות עליונים ופרקטי מאוד .אשמח לדעת האם המחורץ פרקטי במטבח, והאם זה לא סיוט לנקות את הפסים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: