חזי וינגרטןאולי באמת תכתבו את שמו ?
יש כאן המון שמצפים להמלצות על מתווכים ישרים וטובים...
חזי וינגרטןאולי באמת תכתבו את שמו ?
יש כאן המון שמצפים להמלצות על מתווכים ישרים וטובים...
עיקר הבעיה היא במתווך רכב שהוא מרוויח את העמלה שלו מהפער בין המוכר לקונה.לכל ממליצי הבדיקה במכון כתחליף לאיש מקצוע:
לידיעתכם תוצאות בדיקה בעיקר ברכב ישן מלאות בעשרות כסתחי"ם ובלאי טבעי הקיים ברכב ובמנוע.
ואם אתם לא מבינים ברכב תמיד תצטרכו לסמוך על איש מקצוע מה חשוב ומה פחות.
אז חזרנו לאותה בעיה בתוספת אגרה של 700 ש"ח.
מה שיותר מומלץ הוא ללכת למוסכניק אמין שיעלה אותו על הליפט ויעשה עליו סיבוב וכך יחווה את דעתו, זה יותר יעיל ויותר זול
בהצלחה!
זה כמו כל בעל מקצוע אחר שאתה צריך להסתמך על המלצות שהוא אמין כגון טכנאי ואינסטלטור שיכולים לגנוב אותךאין הגיון להאמין למתווך שמרוויח את הפער בין המוכר לקונה.
כל מילה !!אין משמעות למחיר שהמתווך משיג
הדבר היחיד שמשמעותי הוא אם המחיר שאתה קונה הוא מחיר טוב ביחס לשוק
והאם תמכור אותו במחיר קרוב למה שקנית
מבי חייתי שהמתווך ישיג את הרכב בחינם
כל עוד שהעסקה עצמה טובה לא אכפת לי כמה הוא מרוויח
מסכים עם כל מילה, רק לסבר את האוזן, אני עם קצת סבלנות קניתי רכב לפני 4 שנים ומכרתי אותו עכשיו ממש באותו מחיר שקניתי אותו!!! עשיתי עליו 70000 ק״מ!!כל מילה !!
לדעתי לא צריך לבדוק את הנושא הזה של הרווח של המתווך בכלל.
צריך לבדוק את הרכב לעומק, ואם הכל טוב, לראות את המחיר הכללי ולהחליט לפי זה.
ואם המתווך עשה קומבינה והרוויח עוד כמה אלפים ?
לבריאות.
העיקר שבשבילי העיסקה כדאית.
מוסכם שצריך בדיקה נוספת של איש מקצוע אובייקטיבי.כל מילה !!
לדעתי לא צריך לבדוק את הנושא הזה של הרווח של המתווך בכלל.
צריך לבדוק את הרכב לעומק, ואם הכל טוב, לראות את המחיר הכללי ולהחליט לפי זה.
ואם המתווך עשה קומבינה והרוויח עוד כמה אלפים ?
לבריאות.
העיקר שבשבילי העיסקה כדאית.
הגולם מפראג...אני גם הייתי צעיר ותמים
ואותו אחד אמר לי - יש לי רכב מעולה אומנם יד חמישית אבל אני מכיר את כל הבעלים
הייתי כל כך תמים שאפילו לא בדקתי שרשום בדף של הביטוח חובה שהרכב היה מהשכרה
זה שונה.זה כמו כל בעל מקצוע אחר שאתה צריך להסתמך על המלצות שהוא אמין כגון טכנאי ואינסטלטור שיכולים לגנוב אותך
וההגיון אומר שמי שרוצה להצליח כדאי לו ליהיות אמין אחרת אף אחד לא ירצה להתעסק איתו
שם טוב קונים בהגינות לא בעיסקאות דפוקות ובגנבות
זה לא בדיוק ככה,זה שונה.
כי כל פגם ברכב המתווך יכול לומר 'לא ידעתי' ולפעמים גם הוא באמת לא תפס את הבעיה.
כל איש מקצוע אחראי למה שהוא מוכר ומתווך אין לו אחריות לעסקה.
זאת אחריות הנתונה לרצונו הטוב של המתווך.זה לא בדיוק ככה,
הם כן לוקחים אחריות מסוימת והם גם מהמרים על השם שלהם במקרה של בעיות
לוקחים אותם בדר"כ רק על סמך המלצות
בכל מקרה בוודאי נכון שלא לסמוך עליהם בעינים עצומות
טויוטה?מסכים עם כל מילה, רק לסבר את האוזן, אני עם קצת סבלנות קניתי רכב לפני 4 שנים ומכרתי אותו עכשיו ממש באותו מחיר שקניתי אותו!!! עשיתי עליו 70000 ק״מ!!
רק בא לומר שאם אתה קונה נתונים שמשפיעים על מחיר הקניה שלך כגון כמה ידיים או ליסינג או כל ירידת ערך אחרת שאתה כקונה נהנית ממנה, אל תצפה שמי שיקנ ה ממך לא ירצה להנות ממנה.
אנחנו מכרנו לפני כמה חודשים רכב שקנינו לפני 4 שנים ב-2000 שקל יותר.מסכים עם כל מילה, רק לסבר את האוזן, אני עם קצת סבלנות קניתי רכב לפני 4 שנים ומכרתי אותו עכשיו ממש באותו מחיר שקניתי אותו!!! עשיתי עליו 70000 ק״מ!!
רק בא לומר שאם אתה קונה נתונים שמשפיעים על מחיר הקניה שלך כגון כמה ידיים או ליסינג או כל ירידת ערך אחרת שאתה כקונה נהנית ממנה, אל תצפה שמי שיקנ ה ממך לא ירצה להנות ממנה.
להמשיך כךלא ידעתי שתחום התיווך רכב ככ נפוץ. אנחנו תמיד רכשנו דרך יד 2. בדקנו אותו, חפרנו עליו, עשינו נסיעות מבחן וכו'.
תכל'ס עכשיו אנחנו רוצים למכור רכב, איך הכי הכי טוב?
לא כ"כ קשור לנושא אבל מה זה אובדן גמור להלכהלא צריך דו''ח בלקר זה סתם עולה הקבה כסף יש את הדו''ח הזה שעולה 10 שקלים
הזמנת מידע על רכב משומש - מרכז הסליקה
slika-ins.co.il
מה זה אבדן להלכה? בגדול, אבדן להלכה היא אי כדאיות כלכלית בתיקון הרכב, כלומר - נזק בשווי של 45-59 אחוזים מערך הרכב. במקרה כזה, בעל הרכב אמנם יכול לתקן את הרכב בעלות גבוהה יחסית, אבל הוא גם יכול לבחור ששמאי יכריז על הרכב כאבדן להלכה. במקרה כזה הרכב ימכר לסוחר רכב ובעל הרכב יקבל תמורתו את שווי החלקים.לא כ"כ קשור לנושא אבל מה זה אובדן גמור להלכה
אכן יש מתווכים רבים שעובדים כךלמה שהמתווך לא יקבל עמלה קבועה כמו 2500 ש"ח ללא קשר למחיר הרכב ?
או אחוז מסוים מהעסקה.
כמו בתיווך דירה
זאת אכן שיטת עבודה הוגנת וישרה.אכן יש מתווכים רבים שעובדים כך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: