כמה עשרות לא!מחיפוש בגוגל: עולה כמה עשרות שקלים.
כמה מאות.
כמה עשרות לא!מחיפוש בגוגל: עולה כמה עשרות שקלים.
וכמובן הפוטנציאל הבעייתי בתלת מימד חמור עשרת מונים מהקרנת סרט.(עוד משהו: לקחנו את התכנית אחרי שהביאו את זה לבית ספר של בתנו, בי"ס חסידי שמור מאד... אפילו סרטים לא מביאים להם... )
פריצות -לא נתקלתי מלבד בהגדרת המכשיר הראשונית רואים דמות אשה שאז באמת מודגש שאשה תגדיר את המכשיר
וכל מיני נשים פרוצות מאד מאד נראות כ-שידות מנסות לטרוף אותה ולהרוג אותה... היא נכנסה לטראומה מזה,
תקנו לי בבקשה 100 חתיכותמחיפוש בגוגל: עולה כמה עשרות שקלים.
מחיפוש בגוגל: עולה כמה עשרות שקלים.
תקנו לי בבקשה 100 חתיכות
למה אתה קונה לילד בן 10 נגן מגע עם כל מה שציינת שיש בפנים?לכן אני יתן לילד שלי להתמכר??
כנראה שכךמשקפי מציאות מדומה זה מכשיר. בדיוק כמו מחשב או נגן.
עכשיו תלוי מה תכניסו בתוכו. ממי תקחו את מה שאתם רוצים לראות.
יש סרטים כנראה עם פריצות, ה' ישמור, כמו שסיפרו כאן.
ויש תוכניות מעולות לציבור שלנו, כמו שגם כתבו כאן, שאפילו נשות בעלז כנראה לקחו
(לדוגמא, תוכנית על השואה, עם הרצאה של רב, יש גם תוכנית על נופי ארץ ישראל, עם תוכן השקפתי יהודי)
ואלו כמובן דברים כשרים לחלוטין.
אני חושבת שזה המשפט שאיתו ניתן לתמצת הכלאל תשחקו עם אש!!!!!!
חבל, שמה הם יוציאו את המרץ יהיו הרבה יותר מרוצים,מבחינתי זה עדיף פי כמה מלקחת את הבחורים שלי ללונה פרק/ שייט/ מסלולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: