חברות השכרה זהירות . *** ***. מצוה לפרסם

מצב רוח תקין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
כנראה שהנהג לא היה בדיוק לפי הכללים... (=לא בגיל שהצהיר והביטוח כיסה / לא מספיק זמן עם רישיון וכדומה).
לא מדויק!
מכיר מקרוב.

נהגים ותיקים מנויים בחברה.

אלו מקרים שהחברה טוענת - לכאורה - שהמקרה עצמו אין לו כיסוי ביטוחי, בגלל - כביכול - רשלנות של הנהג. דבר ש''לכאורה'' החברה לא הביאה ראיות לכך, והנהג טוען - לכאורה - בצדק שהוא פעל כיאות.

ד. פריד

משתמש מקצוען
כואב הלב לשמוע על העושק. מעניין לציין שאני משתמש בשירותים שלהם המון זמן עם שני החברות ואף פעם לא נתקלתי בבעיות.
כנראה שפשוט בינך לבין מי שאחריך לא קרה כלום, או שמי שאחריך לא שם לב...
רגע, אתה לא "בעל עגלה"? או שאתה לוקח כאשר העגלה במוסך... :unsure:

משה שאחא

משתמש פעיל
הבעיה הגדולה זה בנזקי פח ושמשות, ששם מצויות מאוד תאונות של ''פגע וברח'', כך שלא אמורה להיות לשוכר שום אחריות על זה ברגע שהחזיר את הרכב
או שכן או שלא (נראה לי שרוב התאונות הם לא מפגע וברח)
וחברה לא יכולה להרשות לעצמה להתעסק עם זה

איצ'ה קו המידע

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
על מה תבעו 60,000?
יש תקרה של ההשתתפות עד 2,300
במקרה של אי דיווח זה לא כך?
חלפו 10 ימים מאז שהחזיר את הרכב, והאיש מקבל טל' שהרכב לא ננעל בעת שהחזיר אותו, אחריו הגיע אדם אחר ולקח את הרכב, עשה תאונה - סרבו לומר לו איפה ומה ניזוק, רק דרשו תחילה תשלום.

ישבו אצלי מנהלי החברה ומודים שלא בדקו עד היום ולא מסרו לו פרטים נוספים. שלחו לו תביעה, ואחרי הסערה ופרסום הסיפור, לא נמסר לו הסבר איך ייתכן שאדם נתבע על עשרות אלפים, בלי שנעשה ניסיון לאתר את מצלמות האזור המתעדות את הגנב או התאונה, או פרט שיסייע לו לברר זאת לבד.

סיפור שמעורר מחשבות לא הכי שגרתיות.

איצ'ה קו המידע

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כואב הלב לשמוע על העושק. מעניין לציין שאני משתמש בשירותים שלהם המון זמן עם שני החברות ואף פעם לא נתקלתי בבעיות.
חשוב לי לציין שמההתרשמות שלי, עובד ספציפי היה מעורב במרבית התלונות, והוא כעת כבר בתפקיד אחר...

פעלתן

משתמש רשום
חלפו 10 ימים מאז שהחזיר את הרכב, והאיש מקבל טל' שהרכב לא ננעל בעת שהחזיר אותו, אחריו הגיע אדם אחר ולקח את הרכב, עשה תאונה - סרבו לומר לו איפה ומה ניזוק, רק דרשו תחילה תשלום.

ישבו אצלי מנהלי החברה ומודים שלא בדקו עד היום ולא מסרו לו פרטים נוספים. שלחו לו תביעה, ואחרי הסערה ופרסום הסיפור, לא נמסר לו הסבר איך ייתכן שאדם נתבע על עשרות אלפים, בלי שנעשה ניסיון לאתר את מצלמות האזור המתעדות את הגנב או התאונה, או פרט שיסייע לו לברר זאת לבד.

סיפור שמעורר מחשבות לא הכי שגרתיות.
מוזר כי האפשרות להתניע ננעלת אחרי כמה דקות אוטומטית

מצב רוח תקין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
מוזר כי האפשרות להתניע ננעלת אחרי כמה דקות אוטומטית
סיפר לי בחור (-שובב) (בלי רשיון) שלא מעט פעמים "הצליח" לו לפתוח רכב של החברה.
הוא טוען שחלקם פתוחים, ואת חלקם אפשר לפתוח ע"י משחק בקוד.
הוא גם הצליח פעם אחת להתניע......

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה