סביר מאד שהם לא המשווק הבלעדי של זה.למישהו יש דרך לדבר עם אושר עד? טלפון, מייל? עם ההנהלה הראשית אני מתכוונת. חיפשתי ולא מצאתי...
פשוט אצלם יותר רגילים לקנות בפרט במבצעים.
מי שצריך לטפל בבעיה אם ישנה זה החברה.
סביר מאד שהם לא המשווק הבלעדי של זה.למישהו יש דרך לדבר עם אושר עד? טלפון, מייל? עם ההנהלה הראשית אני מתכוונת. חיפשתי ולא מצאתי...
בהחלט, אבל דרך אושר עד אפשר להגיע לפרטי המשווק, או שמישהו אחר יתנדב לבדוק על קרטון של המוצר/מוצר אחר מאותה חברה מה הפרטים ליצירת קשר.סביר מאד שהם לא המשווק הבלעדי של זה.
פשוט אצלם יותר רגילים לקנות בפרט במבצעים.
מי שצריך לטפל בבעיה אם ישנה זה החברה.
אפשר לפתוח את הכתבה לטובת החסומים?סכנה, מאוורר: אצבעותיהם של ילדים נקטעו
מספר מקרים של קטיעת אצבעות של ילדים שהוריהם דיווחו כי רכשו את המאווררים של חברת 'מולר' ברשת 'אושר עד' - שם עדכנו על הפסקת המכירה • משרד הכלכלה חוקר (אקטו..www.kikar.co.il
בקבוצה במועצה אצלנו
צפה בקובץ המצורף 736846
חס ושלום. לא תשים דמים בביתך. צריך לזרוק אותו לפח, ואני בטוח שמש' נעמן זה מה שהם עשו, מייד אחרי שהם צילמו אותו.וואו וואו פחד מוות אבל אם יש אפשרות לתלות אותו על הקיר אבל גבוה עדיף מאשר שיעמוד כך:
בצדק בצדק אחרי שחושבים מגלים שזה מה זה נכון ילד גם יכול לחבר לשקע אחרי סוכות ועדיף לא לחשוב מה יכול לקרותחס ושלום. לא תשים דמים בביתך. צריך לזרוק אותו לפח, ואני בטוח שמש' נעמן זה מה שהם עשו, מייד אחרי שהם צילמו אותו.
שורה של דיווחים ברחבי הארץ על קטיעת אצבעות של ילדים קטנים כתוצאה ממאווררים שהוצבו בסוכות. ההורים דיווחו כי מדובר במאווררים של חברת 'מולר', שנרכשו ברשת 'אושר עד'.אפשר לפתוח את הכתבה לטובת החסומים?
בושה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: