דרוש מידע זהירות!!!! השוקולד חלבי!!

ziv71

משתמש פעיל
...

קבצים מצורפים

• חומוס בשרי.jpg
    חומוס בשרי.jpg
    KB 64.3 · צפיות: 120

תקוע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

אני וביתי

משתמש מקצוען
מעולה, אם אתה ישראלי שלא מבין בהכשרים של חו"ל מוטב שתנהג ככה.
אבל כל תושבי חו"ל או תושבי הארץ שיש להם קשר לחו"ל ומכירים את סוגי ההכשרים אין עם זאת שום בעיה וזה מלכתחילה שבמלכתחילה בדיוק כמו הרב לנדא/שארית/העדה"ח
איזה הכשרים נשארו אחרי שהורדתם את אלו מהאשכול הזה?
ההכשרים הכי מהודרים נמצאים כאן...
אחד מההכשרים שהובאו כאן מחול ובארץ מספרים שהוא הכשר טוב באנגליה סח לי אברך מהכולל שבאנגליה הוא לא נחשב הכשר הכי טוב יש כמה יותר והוא גם לא אוכל ממנו ולא מבין למה בארץ קונים סיפורים שמגיעים מחול וההכשרים הנחשבים הטובים לא משווקים בארץ כמובן. הכלל הוא בדרך כלל הכשר מחול שנותן הכשר בארץ זה לא מעיד בהכרח על טיבו . מה שכן לא ראיתי פאשלה של בדצ אלא שהרבנות שמה חותמת שלה עם נתונים שגויים. אחכ ראיתי שכן הובא מוצר אחד מעניין לדעת.

ziv71

משתמש פעיל
על איזה הכשר מאנגליה הכוונה? בני ברק (ולא רק)מלאה במוצרים " כשרים " מחו"ל חלקם מכונים בד"צ. ומי שנמצא בתחום הכשרות יודע שאסור לגעת בזה

חחח

משתמש סופר מקצוען
אחד מההכשרים שהובאו כאן מחול ובארץ מספרים שהוא הכשר טוב באנגליה סח לי אברך מהכולל שבאנגליה הוא לא נחשב הכשר הכי טוב יש כמה יותר והוא גם לא אוכל ממנו ולא מבין למה בארץ קונים סיפורים שמגיעים מחול וההכשרים הנחשבים הטובים לא משווקים בארץ כמובן. הכלל הוא בדרך כלל הכשר מחול שנותן הכשר בארץ זה לא מעיד בהכרח על טיבו . מה שכן לא ראיתי פאשלה של בדצ אלא שהרבנות שמה חותמת שלה עם נתונים שגויים. אחכ ראיתי שכן הובא מוצר אחד מעניין לדעת.
אבי תושב אנגליה לשעבר שמתגורר בארץ. הוא מקפיד על הכשרים הרבה מעבר לרגיל ויש הכשרים של חו"ל / אנגליה פה בארץ שהוא אוכל. בבקשה לא להכליל ולא להוציא שם רע על כשרויות שאתם לא מכירים באמת.

אשר שרבר

משתמש סופר מקצוען
מעולה, אם אתה ישראלי שלא מבין בהכשרים של חו"ל מוטב שתנהג ככה.
אבל כל תושבי חו"ל או תושבי הארץ שיש להם קשר לחו"ל ומכירים את סוגי ההכשרים אין עם זאת שום בעיה וזה מלכתחילה שבמלכתחילה בדיוק כמו הרב לנדא/שארית/העדה"ח
לא יודע כמה זה יפתור את הבעיות שכתבתי.
ועוד, שההכרות של תושב ארה"ב עם איגוד הרבנים הנ"ל (כדוגמה) גרועה משלי.
ועוד, שלצערי הרב רמת הכשרות בחו"ל (ברובה) לא דומה ולא מתקרבת לזו שבארץ.
לא בטוח שיש שם הרבה ברירות. ואני יודע שאני מקים עלי רבים וטובים.
אין הכי נמי, מי שבאמת מכיר הכשר מחו"ל שיסמוך. אך הרבה מהחוצניקים שאומרים 'אוכלים את זה בחו"ל' לא באמת יודעים, לצערי.
אך העיקר הוא שאיני אומר לאחרים מה לעשות.

גלינג

משתמש סופר מקצוען
@תקוע זה קיים במוצרים רבים.
במוצרי פרווה המיוצרים על קווי חלבי שהוכשרו לצורך כך, יתכן וגם לאחר ההכשרה ישארו כמויות קטנות העלולות להזיק לרגישים.
בפרט במיכשור הגדול שיש מצבים שההכשרה איננה בצורה הקלאסית-מיתלוגית.

בים בם בום

משתמש פעיל
מענין לענין.. באותו עניין...
מישו יודע על השוקולדים שנמכרים בסטוקים מתוקים (ברחוב שטראוס בירושלים)
הוא מוכר לפי משקל הכל פתוח...
הוא טוען שזה פרווה (לי אישית היה נראה חלבי)

אולי מישהו בדק ויודע?

חחח

משתמש סופר מקצוען
לא יודע כמה זה יפתור את הבעיות שכתבתי.
ועוד, שההכרות של תושב ארה"ב עם איגוד הרבנים הנ"ל (כדוגמה) גרועה משלי.
ועוד, שלצערי הרב רמת הכשרות בחו"ל (ברובה) לא דומה ולא מתקרבת לזו שבארץ.
לא בטוח שיש שם הרבה ברירות. ואני יודע שאני מקים עלי רבים וטובים.
אין הכי נמי, מי שבאמת מכיר הכשר מחו"ל שיסמוך. אך הרבה מהחוצניקים שאומרים 'אוכלים את זה בחו"ל' לא באמת יודעים, לצערי.
אך העיקר הוא שאיני אומר לאחרים מה לעשות.
לא רוצה להכנס לשמות של הכשרים. אבל אני לא רואה שום היתר לפסול באופן גורף ולומר שההכשרים שם הם לא מלכתחילה. יש הכשרים בחו"ל שהם יותר מלכתחילה מהכשרים שונים כאן בארץ.
ושוב אני מדגישה שמי שלא מכיר שלא ידבר.

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מענין לענין.. באותו עניין...
מישו יודע על השוקולדים שנמכרים בסטוקים מתוקים (ברחוב שטראוס בירושלים)
הוא מוכר לפי משקל הכל פתוח...
הוא טוען שזה פרווה (לי אישית היה נראה חלבי)

אולי מישהו בדק ויודע?
כשהייתי שם היה אזור של פרווה ואזור של חלבי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה