אם זה אין בעיה ברמה העקרונית. זה פרווה לגמרי. רק מי שאלרגני יכול להינזק מזה גם באחוזונים קטנים ביותר שאין להם נפקא מינה הלכתית שהופכת את המוצר לחלבי
שהמשמעות ההלכתית שלהם אינה כשרותיתשאין להם משמעות הלכתית
מה זה באמת פרווה או חלבי?
מעולה, אם אתה ישראלי שלא מבין בהכשרים של חו"ל מוטב שתנהג ככה.
אבל כל תושבי חו"ל או תושבי הארץ שיש להם קשר לחו"ל ומכירים את סוגי ההכשרים אין עם זאת שום בעיה וזה מלכתחילה שבמלכתחילה בדיוק כמו הרב לנדא/שארית/העדה"ח
אחד מההכשרים שהובאו כאן מחול ובארץ מספרים שהוא הכשר טוב באנגליה סח לי אברך מהכולל שבאנגליה הוא לא נחשב הכשר הכי טוב יש כמה יותר והוא גם לא אוכל ממנו ולא מבין למה בארץ קונים סיפורים שמגיעים מחול וההכשרים הנחשבים הטובים לא משווקים בארץ כמובן. הכלל הוא בדרך כלל הכשר מחול שנותן הכשר בארץ זה לא מעיד בהכרח על טיבו . מה שכן לא ראיתי פאשלה של בדצ אלא שהרבנות שמה חותמת שלה עם נתונים שגויים. אחכ ראיתי שכן הובא מוצר אחד מעניין לדעת.איזה הכשרים נשארו אחרי שהורדתם את אלו מהאשכול הזה?
ההכשרים הכי מהודרים נמצאים כאן...
אבי תושב אנגליה לשעבר שמתגורר בארץ. הוא מקפיד על הכשרים הרבה מעבר לרגיל ויש הכשרים של חו"ל / אנגליה פה בארץ שהוא אוכל. בבקשה לא להכליל ולא להוציא שם רע על כשרויות שאתם לא מכירים באמת.אחד מההכשרים שהובאו כאן מחול ובארץ מספרים שהוא הכשר טוב באנגליה סח לי אברך מהכולל שבאנגליה הוא לא נחשב הכשר הכי טוב יש כמה יותר והוא גם לא אוכל ממנו ולא מבין למה בארץ קונים סיפורים שמגיעים מחול וההכשרים הנחשבים הטובים לא משווקים בארץ כמובן. הכלל הוא בדרך כלל הכשר מחול שנותן הכשר בארץ זה לא מעיד בהכרח על טיבו . מה שכן לא ראיתי פאשלה של בדצ אלא שהרבנות שמה חותמת שלה עם נתונים שגויים. אחכ ראיתי שכן הובא מוצר אחד מעניין לדעת.
לא יודע כמה זה יפתור את הבעיות שכתבתי.מעולה, אם אתה ישראלי שלא מבין בהכשרים של חו"ל מוטב שתנהג ככה.
אבל כל תושבי חו"ל או תושבי הארץ שיש להם קשר לחו"ל ומכירים את סוגי ההכשרים אין עם זאת שום בעיה וזה מלכתחילה שבמלכתחילה בדיוק כמו הרב לנדא/שארית/העדה"ח
לא רוצה להכנס לשמות של הכשרים. אבל אני לא רואה שום היתר לפסול באופן גורף ולומר שההכשרים שם הם לא מלכתחילה. יש הכשרים בחו"ל שהם יותר מלכתחילה מהכשרים שונים כאן בארץ.לא יודע כמה זה יפתור את הבעיות שכתבתי.
ועוד, שההכרות של תושב ארה"ב עם איגוד הרבנים הנ"ל (כדוגמה) גרועה משלי.
ועוד, שלצערי הרב רמת הכשרות בחו"ל (ברובה) לא דומה ולא מתקרבת לזו שבארץ.
לא בטוח שיש שם הרבה ברירות. ואני יודע שאני מקים עלי רבים וטובים.
אין הכי נמי, מי שבאמת מכיר הכשר מחו"ל שיסמוך. אך הרבה מהחוצניקים שאומרים 'אוכלים את זה בחו"ל' לא באמת יודעים, לצערי.
אך העיקר הוא שאיני אומר לאחרים מה לעשות.
כשהייתי שם היה אזור של פרווה ואזור של חלבימענין לענין.. באותו עניין...
מישו יודע על השוקולדים שנמכרים בסטוקים מתוקים (ברחוב שטראוס בירושלים)
הוא מוכר לפי משקל הכל פתוח...
הוא טוען שזה פרווה (לי אישית היה נראה חלבי)
אולי מישהו בדק ויודע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: