הם תפסו גנבים?לנו הם החזירו את כלללל מה שגנבו
(לפני כמה שנים... אבל עדיין...) נשמע קצת מוזר
זה באמצת אילוץ להאמין סיפור כזהאני יודעת שישמע הזוי מה שאני אספר , אבל תאלצו להאמין לי:
שבת הגדול לפני 15 שנה,
היתה לנו גניבה בבית בזמן שאכלנו בקומה למעלה,
אחי טען שהוא ראה את הבחורים שמילצרו מאולם קאליב מסתובבים סביב הבית.
נכנסנו לשם, תפסנו אותם עם חלק מרכוש, אבל חלק היה מוקצה- כסף, מחשב וכו.
אחד האחים שלי, לקח תעודת זהות למי שהיה לו.
במוצאי שבת קראנו למשטרה, והראנו להם את התעודת זהות.
ומה עשתה המשטרה????????????
עצרה את אחי, כי זה פלילי להחזיק ת.ז. של מישהוא אחר.
אמיתי.
אם נמצאים ליד הגנב אפשר להתקשר ל100 ולומר שהולך מכות והגנב הוציא נשק ואז תגיע ניידת במהירות...לא יודעת אם נכון, אבל פעם שוטר באחת התחנות אמר לי שאם מאתרים את הגנב ומגיעים לאזור שבו הוא נמצא, אפשר לחייג ל100 ולבקש שתבוא ניידת.
תוך כמה זמן תבוא ניידת? לא יודעת, גם לא יודעת אם יעיל, אבל אם מאתרים בקלות אפשר לנסות...
לא צריך להגיד כלום אח"כ(אח"כ אפשר לומר שהיה נדמה שיש לו נשק)
איפה יש היום טלפון ציבורי ?לא צריך להגיד כלום אח"כ
פשוט לעשות את זה מטלפון ציבורי
עדיף להגיד שאתה מוציא נשק...אם נמצאים ליד הגנב אפשר להתקשר ל100 ולומר שהולך מכות והגנב הוציא נשק ואז תגיע ניידת במהירות...
(אח"כ אפשר לומר שהיה נדמה שיש לו נשק)
לנו היה גנב בתוך הבית שנעל את עצמו מבפנים עם הריגלה (לא יודעת איך כותבים), בעלי עמד מחוץ לבית וכשקלט שבעצם אף אחד לא אמור להיות בבית ומישהו נעל מבפנים הוא התקשר למשטרה ואמר להם שיש עכשין גנב שנעל את עצמו בתוך הבית! והם לא באו עד היום......לא יודעת אם נכון, אבל פעם שוטר באחת התחנות אמר לי שאם מאתרים את הגנב ומגיעים לאזור שבו הוא נמצא, אפשר לחייג ל100 ולבקש שתבוא ניידת.
תוך כמה זמן תבוא ניידת? לא יודעת, גם לא יודעת אם יעיל, אבל אם מאתרים בקלות אפשר לנסות...
יואו הזכיר לי סצנה מלפני שנים שנכנס גנב לבית של שכנה שלי (אלמנה מבוגרת) ונעל תצמו וחצי שכונה למטה (טוב, החצי הצעיר...) ועדדד שהגיע איזה רכב אזרחי ויצאו מממנו 2 שוטרים (?) והתחילו לברבר ואז כל הילדודס צועקים להם הוא קופץ מהמרפסת הוא קופץ מהמרפסת!!לנו היה גנב בתוך הבית שנעל את עצמו מבפנים עם הריגלה (לא יודעת איך כותבים), בעלי עמד מחוץ לבית וכשקלט שבעצם אף אחד לא אמור להיות בבית ומישהו נעל מבפנים הוא התקשר למשטרה ואמר להם שיש עכשין גנב שנעל את עצמו בתוך הבית! והם לא באו עד היום......
כן.הם תפסו גנבים?
ומה נשמע מוזר?
וואלה, אז איפה אתם ישנים??לנו היה גנב בתוך הבית שנעל את עצמו מבפנים עם הריגלה (לא יודעת איך כותבים), בעלי עמד מחוץ לבית וכשקלט שבעצם אף אחד לא אמור להיות בבית ומישהו נעל מבפנים הוא התקשר למשטרה ואמר להם שיש עכשיו גנב שנעל את עצמו בתוך הבית! והם לא באו עד היום......
ומכות אכזריות לחרדים...משטרה טובה רק בדיבורים
סיפור של לפני כמה שנים, לא מעכשיו....וואלה, אז איפה אתם ישנים??
לדעתי אם יש ארגון כמו השומרים בבני ברק שהם ששים ושמחים על כל גנב שרק חשב לגנובנגנבו לחבר שלי אופניים חשמלים מחוץ לבית הכנסת סאטמאר בירושלים יש לי תמונות של הגנב וכן סרטונים של הגניבה ברורים מה אפשר לעשות בנידון ????
זה לא יעוזר המשטרה משחררת אותםלדעתי אם יש ארגון כמו השומרים בבני ברק שהם ששים ושמחים על כל גנב שרק חשב לגנוב
והם עושים עבודה נקיה ועוצרים את הגנב עד לבוא המשטרה (הם מחפשים הרפתקאות)
אם בירושלים יהיה ארגון כעין זה אולי זה יפתור חלק מהבעיות שהמשטרה גוררת רגליים
ולגבי הנידון אם יש לך תמונה שאתה יודע מי זה פשוט תיגש אליו עם עוד מס' חברים
ותקחו לו את האופניים ותלמדו אותו שיעור בכאב מה זה לגנוב
כן , אבל בדרך כלל החפץ מוחזר לבעליוזה לא יעוזר המשטרה משחררת אותם
אחרי הכל הם באמת לא עשו שום דבר חמור כולה גנבו לא צעקו xxxx או הלכו בלי מסיכה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: