משרד החינוך כבר עברו למיט לפני יותר מחצי שנהאין כבר זום של משהח
עברו למיט
משערת שהסיבה היתה תקציבית ורכבו על הנושא של האבטחה. עכשיו האבטחה עלתה לכותרות...
סתם הדביקו לזה עכשיו את הנושא של ההבטחה
משרד החינוך כבר עברו למיט לפני יותר מחצי שנהאין כבר זום של משהח
עברו למיט
משערת שהסיבה היתה תקציבית ורכבו על הנושא של האבטחה. עכשיו האבטחה עלתה לכותרות...
מיט רגיל אני לא יודעת.MEET באמת יותר בטוח מZOOM?
היות ויש כניסה לגוגל בהזדהות אחידהMEET באמת יותר בטוח מZOOM?
התרשלתי בעניין המיט ולא התעדכנתי בכלל ועכשיו בבום אנחנו נופלות ללמידה במיט.מיט רגיל אני לא יודעת.
אבל מיט דרך חשבון משרד החינוך בטוח יותר מזום רגיל (וכבר אין זום דרך משרד החינוך)
בקובץ ששלחתי הוא מכיל קישוריםהתרשלתי בעניין המיט ולא התעדכנתי בכלל ועכשיו בבום אנחנו נופלות ללמידה במיט.
אולי תדעי לעזור לי-
מה ההבדל בין המיט הרגיל למיט בהזדהות אחידה?
יש יותר פיצ'רים? יותר ארוך? מה מרוויחים מלהתחבר דרך המשרד?
תודהבקובץ ששלחתי הוא מכיל קישורים
תלחצי על גוגל מיט ותקבלי קישור לכל פרט
בהצלחה
מאובטחתודה
נראה שזה הדרכה רגילה לשימוש במיט
אני משתמשת במיט הרגיל. השאלה שלי היתה מה בינו לבין מיט בהזדהות אחידה
(ראיתי שם כותרת על חלוקה לחדרים במיט אבל הקישור לא עבד לי. למיטב ידיעתי במיט הרגיל זה לא קיים ואם כך יש הבדל בין החינמי לבין ההזדהות האחידה. איזה עוד הבדלים יש?)
א. אבטחה (כברירת מחדל, מי שמתחבר דרך חשבון רגיל ולא דרך חשבון חינוכי צריך אישור מהמארח כדי להיכנס)התרשלתי בעניין המיט ולא התעדכנתי בכלל ועכשיו בבום אנחנו נופלות ללמידה במיט.
אולי תדעי לעזור לי-
מה ההבדל בין המיט הרגיל למיט בהזדהות אחידה?
יש יותר פיצ'רים? יותר ארוך? מה מרוויחים מלהתחבר דרך המשרד?
זה מסובך בפעם הראשונה, אבל אם משתמשים באותו המחשב אפשר להשאיר את החשבון מחובר, ואז זה דווקא נוח יותר להיכנס מאשר בזוםאיזה מסובך זה להיכנס למיט...
בזום היה הרבה יותר פשוט להתחבר כמורה...
תודה!א. אבטחה (כברירת מחדל, מי שמתחבר דרך חשבון רגיל ולא דרך חשבון חינוכי צריך אישור מהמארח כדי להיכנס)
משרד החינוך לא מאשר גוגל מיט לא דרך חשבון חינוכי
ב. ללא הגבלת זמן, פיצ'רים נוספים, הקלטות עולות לדרייב החינוכי, דוח נוכחות למייל, סינכרון עם הקלאסרום
אם רוצים- אפשר להירשם להדרכות על גוגל מיט, או לצפות בהדרכה קודמת כאן-
הדרכות מוקלטות
הדרכות מוקלטות ומועדי הדרכות עתידיים בנושאים שונים הקשורים לפורטל עובדי הוראהpoh.education.gov.il
זה מסובך בפעם הראשונה, אבל אם משתמשים באותו המחשב אפשר להשאיר את החשבון מחובר, ואז זה דווקא נוח יותר להיכנס מאשר בזום
כשעברו במשרד החינוך לגוגל מיט אמרו שאפשר 500, ובקרוב יהיה אפשר 1000. לא יודעת אם ה"בקרוב" הזה הגיע כבר.תודה!
ועד שאני אחפש בהדרכות, את יודעת עד כמה משתתפים אפשר בכלל? ועד כמה בלי מגבלת זמן?
או שאתם שייכם למחוז אחר, או שרכז התקשוב אצלכם לא ביקש מרפרנט התקשוב לפתוח לכם חשבונות
הזום דרך משרד החינוך חזר עכשיו ואפשר להשתמש בו ללא הגבלת זמן וללא בעיות אבטחה(וכבר אין זום דרך משרד החינוך)
באמת? ניסית? מבחינתי הזום עדיף בהרבההזום דרך משרד החינוך חזר עכשיו ואפשר להשתמש בו ללא הגבלת זמן וללא בעיות אבטחה
אני לא הספקתי לנסות, אבל קיבלתי דיווח שזה עובדבאמת? ניסית? מבחינתי הזום עדיף בהרבה
אם כי
היתרון של גיליון הנוכחות שהמיט מייצר לי הוא אדיר וקשה לי לוותר עליו. זה פשוט שולט לי על הכתה גם ברגעים שאני עסוקה במליון דברים טכניים
דרך משה"ח ההקלטה בחינםהקלטה של שיעור במיט דורשת פרימיום בתשלום.
לא ניסיתי דרך משה"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: