כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

זהירות באפליקציית זום

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
MEET באמת יותר בטוח מZOOM?
היות ויש כניסה לגוגל בהזדהות אחידה
ואין אפשרות של קבלת חומרים ומיילים מחברות חיצוניות זה יותר בטוח

בכל מקרה פתתחו שוב את הזום ל45 דק

קבצים מצורפים

• למידה בחרום תשפד סופי.pdf
    KB 177.2 · צפיות: 56

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
מיט רגיל אני לא יודעת.
אבל מיט דרך חשבון משרד החינוך בטוח יותר מזום רגיל (וכבר אין זום דרך משרד החינוך)
התרשלתי בעניין המיט ולא התעדכנתי בכלל ועכשיו בבום אנחנו נופלות ללמידה במיט.

אולי תדעי לעזור לי-
מה ההבדל בין המיט הרגיל למיט בהזדהות אחידה?
יש יותר פיצ'רים? יותר ארוך? מה מרוויחים מלהתחבר דרך המשרד?

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!

אולי תדעי לעזור לי-
בקובץ ששלחתי הוא מכיל קישורים
תלחצי על גוגל מיט ותקבלי קישור לכל פרט
בהצלחה

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
בקובץ ששלחתי הוא מכיל קישורים
תלחצי על גוגל מיט ותקבלי קישור לכל פרט
בהצלחה
תודה
נראה שזה הדרכה רגילה לשימוש במיט

אני משתמשת במיט הרגיל. השאלה שלי היתה מה בינו לבין מיט בהזדהות אחידה

(ראיתי שם כותרת על חלוקה לחדרים במיט אבל הקישור לא עבד לי. למיטב ידיעתי במיט הרגיל זה לא קיים ואם כך יש הבדל בין החינמי לבין ההזדהות האחידה. איזה עוד הבדלים יש?)

יועץ ארגוני פדגוגי

מהמשתמשים המובילים!
תודה
נראה שזה הדרכה רגילה לשימוש במיט

אני משתמשת במיט הרגיל. השאלה שלי היתה מה בינו לבין מיט בהזדהות אחידה

(ראיתי שם כותרת על חלוקה לחדרים במיט אבל הקישור לא עבד לי. למיטב ידיעתי במיט הרגיל זה לא קיים ואם כך יש הבדל בין החינמי לבין ההזדהות האחידה. איזה עוד הבדלים יש?)
מאובטח

האמת שכמעט לא השתמשתי בו כמורה
רק נכנסתי לפגישות מוזמנות
ולכן אני לא יודע לומר

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים

אולי תדעי לעזור לי-
א. אבטחה (כברירת מחדל, מי שמתחבר דרך חשבון רגיל ולא דרך חשבון חינוכי צריך אישור מהמארח כדי להיכנס)
משרד החינוך לא מאשר גוגל מיט לא דרך חשבון חינוכי
ב. ללא הגבלת זמן, פיצ'רים נוספים, הקלטות עולות לדרייב החינוכי, דוח נוכחות למייל, סינכרון עם הקלאסרום

אם רוצים- אפשר להירשם להדרכות על גוגל מיט, או לצפות בהדרכה קודמת כאן-
איזה מסובך זה להיכנס למיט...
בזום היה הרבה יותר פשוט להתחבר כמורה...
זה מסובך בפעם הראשונה, אבל אם משתמשים באותו המחשב אפשר להשאיר את החשבון מחובר, ואז זה דווקא נוח יותר להיכנס מאשר בזום

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
א. אבטחה (כברירת מחדל, מי שמתחבר דרך חשבון רגיל ולא דרך חשבון חינוכי צריך אישור מהמארח כדי להיכנס)
משרד החינוך לא מאשר גוגל מיט לא דרך חשבון חינוכי
ב. ללא הגבלת זמן, פיצ'רים נוספים, הקלטות עולות לדרייב החינוכי, דוח נוכחות למייל, סינכרון עם הקלאסרום

אם רוצים- אפשר להירשם להדרכות על גוגל מיט, או לצפות בהדרכה קודמת כאן-

זה מסובך בפעם הראשונה, אבל אם משתמשים באותו המחשב אפשר להשאיר את החשבון מחובר, ואז זה דווקא נוח יותר להיכנס מאשר בזום
תודה!
ועד שאני אחפש בהדרכות, את יודעת עד כמה משתתפים אפשר בכלל? ועד כמה בלי מגבלת זמן?

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
תודה!
ועד שאני אחפש בהדרכות, את יודעת עד כמה משתתפים אפשר בכלל? ועד כמה בלי מגבלת זמן?
כשעברו במשרד החינוך לגוגל מיט אמרו שאפשר 500, ובקרוב יהיה אפשר 1000. לא יודעת אם ה"בקרוב" הזה הגיע כבר.
בלי מגבלת זמן

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
1697445479043.png

מה הסיפור של זה? לא מצליחים בשום אופן ליכנס
אחרי שבוחרים ב'מחוז חרדי'

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
הזום דרך משרד החינוך חזר עכשיו ואפשר להשתמש בו ללא הגבלת זמן וללא בעיות אבטחה
באמת? ניסית? מבחינתי הזום עדיף בהרבה
אם כי
היתרון של גיליון הנוכחות שהמיט מייצר לי הוא אדיר וקשה לי לוותר עליו. זה פשוט שולט לי על הכתה גם ברגעים שאני עסוקה במליון דברים טכניים

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
הקלטה של שיעור במיט דורשת פרימיום בתשלום.
לא ניסיתי דרך משה"ח.

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
באמת? ניסית? מבחינתי הזום עדיף בהרבה
אם כי
היתרון של גיליון הנוכחות שהמיט מייצר לי הוא אדיר וקשה לי לוותר עליו. זה פשוט שולט לי על הכתה גם ברגעים שאני עסוקה במליון דברים טכניים
אני לא הספקתי לנסות, אבל קיבלתי דיווח שזה עובד
בלי תכונות נוספות כמו סקרים
הקלטה של שיעור במיט דורשת פרימיום בתשלום.
לא ניסיתי דרך משה"ח.
דרך משה"ח ההקלטה בחינם

צנוברית

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אתמול קימתי זום ופתאום נכנס אחד בשם קמיל ,ללא תמונה ועם מצלמה סגורה אמרתי לבנות שמי שזה היא תפתח מצלמה או תרשום לי מידית או תתקשר אם לא אני אסיר את זה , אבל לא יודעת איךמסירים... בסוף הוא ירד זה יה בזום
אחר כך במיט עלתה איזה יהודית ברכה והסרתי אותה במיט אני יודעת איך מסירים..\השאלה מה יכול לקרות כשהם פורצים.\הם יכולים להשתלט ,לגלות מיקום ?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה