הזיזו את תאריך פתיחת הקורסאני חושבת שבאותו יום היה אמור להתחיל קורס בבני ברק של עיצוב אתרים לנשים לא?
מה באמת קורה עם תינוקות?
הכותרת לא מתאימה לתוכן? התוכניה שלנו סגורה לגמרי!
מה התוכניה? ובאיזה שעה? מה המחיר? וכד׳
ברור!האם ידברו שם גם על עיצוב לדיגיטל / UX-UI וכדומה?
ההדלפות החלו... חח יש תוכניה מדהימה!שמעתי שעמית סגל מערוץ 2 הולך להופיע שמה
יש בעיה מהותית לארגן דבר כזה מבחינת הביטוח של בנייני האומה.חשבו על פתרון! בייביסיטר וכו', אל תגרמו לנו להשאר בבית!
הייתי שם שנה שעברה בארוע ענק עם מתחם סגור לתינוקות עם צוות של בייביסיטריות.יש בעיה מהותית לארגן דבר כזה מבחינת הביטוח של בנייני האומה.
אני יודע, זה אירוע עם אופי שונה. ולמיטב ידיעתי לקחו על המתחם הזה חסות. בשל העלויות והלוגיסטיקה הרבה הכרוכה בזה. אנחנו כעת לא שם.הייתי שם שנה שעברה בארוע ענק עם מתחם סגור לתינוקות עם צוות של בייביסיטריות.
זה מה שבאתי לענות, אך ראיתי את תגובת פרוג:הייתי שם שנה שעברה בארוע ענק עם מתחם סגור לתינוקות עם צוות של בייביסיטריות.
נו, אז מה עושים? אין כזה דבר לא לבוא! ואני עם תינוק בן שלושה חודשים...אני יודע, זה אירוע עם אופי שונה. ולמיטב ידיעתי לקחו על המתחם הזה חסות. בשל העלויות והלוגיסטיקה הרבה הכרוכה בזה. אנחנו כעת לא שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: