פלמינגו 67
משתמש סופר מקצוען
כן.מושקע?
יש קטעים מלחיצים. כןמפחיד?
כן.מושקע?
יש קטעים מלחיצים. כןמפחיד?
יכולה להשוות את זה לסרט אחר?כן.
יש קטעים מלחיצים. כן
סורי, לא ממש זוכרת סרטים וזה... אותו אני זוכרת כי ראיתי בחופש...יכולה להשוות את זה לסרט אחר?
לאיזה סגנון...
חברות שלי ראו ואמרו שזה ממש משעמם....איך הסרט להפוך את העולם?
תגידי את מקבלת את העיתון במייל? תוכלי לשלוח לי את המייל שלהם שאוכל לקבל גם למייל שלי?כל מי שהולכת לסרט זהות כפולה נשמח שתרשום דעותיה על הסרט(רק בלי ספוילרים!)
גם זמנים מי שיודעת זמנים ומקומות מעלה לפה זמנים של אלעד
לא הורדתי את זה מהאתר שלהם אבל יש להם מייל אני יכולה לשלוח לך...תגידי את מקבלת את העיתון במייל? תוכלי לשלוח לי את המייל שלהם שאוכל לקבל גם למייל שלי?
מקפיצהאיך הסרט להפוך את העולם?
סרט לגילאי א-חמזה הסרט לבחור ליהות??
מכירה את שניהןש הכט ומ תפלינסקי
לא המקום...מקפיצה
לא המקום...סרט לגילאי א-ח
הפקה של שרי הכט מירי תפילנסקי
יש לי שתי מספרים תנסי: 0527119820 או 035706976קופצת על האשכול יש למשהי את המס פלפון או המיל האישי של דינה פרלשטין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: