נכתב ע"י שוקירייטר;1632849:ואת השפה העיצובית המיוחדת של איתמר.
ששששש....
יש לו עוד כמה פונטים במגירה שרק אני ראיתי..
ואני ביקשתי ממנו שלא יהיה בונקר ויוציא אותם לרווחת הציבור.
אז אולי נחשף לעוד חומרים שלו בעתיד.
"תפילות" והצלחות.
נכתב ע"י נס ופלא;1633137:חברים, קיבלתם כבר?
נכתב ע"י תקוה;1633192:במסלול חברים אתה מתכוון?
נכתב ע"י HERSHY;1632868:אכן קטלוג מדהים, חומר חדש מרענן ומקצועי
איתמר, אני מתחנן אליך!
יש לך פונטים משובחים ומיוחדים...
אנא! - אל תמכור אותם בשקל תשעים.
די והותר פונטים טובים נהרסו על ידי מעצבים/ות שלא ידעו "לכבד" את הפונט.
אל תיתן לכל גרפיקאי/ת מתחיל/ה אפשרות להשתמש בפונטים שלך.
אם יש עוד עמיתים החושבים כמוני - שתפו!
איתמר, כולי התפעלות.נכתב ע"י איתמר נתן;1633147:שוקי, שאני אספר מה יש במגירה שלך...
אולי ה׳תפילות׳ יפתחו את השערים של הבונקר...
(למען הסר ספק, השיקולים הם כמובן לא שיקולי בונקר, אני ההפך הגמור מבונקר למי שמכיר...)
הבנתי מר' אליהו שהפונטים החדשים - ישלחו לחברים בקבוצה בתחילת החודש הלועזי הקרובנכתב ע"י נס ופלא;1633197:כן.
מישהו במסלול חברים כבר קיבל?
נכתב ע"י איתמר נתן;1633211:הרשי,
אתה כל כך צודק, המחיר האמיתי של פונטים מעין אלו הוא הרבה הרבה יותר מהמחיר בשוק, שלא לדבר על פונטים ב15 שקל כפי שהרגילו חברות הפונטים את הציבור, (רק לחשוב שמעצב הפונט מקבל 25 אחוז מתוך ה15 שקל זה מגוחך) במשך השנים קניתי מאות פונטים מפונטביט למשל, ובמבט לאחור מאד יכול להיות שאם הייתי קונה רק את מה שאני באמת משתמש בהם הרי שהיה עדיף לקנות את הפונטים בבודדים במחיר מלא.
אבל כפי שכתבת הבעיה אינה הכסף אלא הנפיצות של הפונט בתפוצה גבוהה ובלתי מקצועית, גורמת לירידת ערכו, אני אכן לא הייתי רוצה לראות את הפונטים שלי מתנוססים לראוה תחת כל עץ רענן שסופג בדומיה מעוררת הערצה את סיכות המהדק של מודעות הביביסיטר למיניהם...
בקטלוג הנוכחי אליהו פריד השכיל לעשות תיקון גדול בענין בכך שהחליט שחסל סדר מבצעים וחבילות ופונטים לפי משקל... לכל פונט יש מחיר אחיד וקבוע וכן, לא צריך לקנות עשרים פונטים בו זמנית, כמעט כל עבודה או פרוייקט משמעותי, מצדיקים רכישת פונט במחיר כזה עבורו, כך שאפשר לבנות מאגר איכותי לפי צורך במחיר שפוי והגיוני.
מה שאתה אומר לגבי הפונטים שלי, אכן אינך היחיד מעצבים רבים ביקשו ממני שכאשר הפונטים יצאו לשיווק הם לא יהפכו נחלת הכלל אלא ישארו נדירים במידה מסויימת,בדיוק מהסיבה שאתה אומר, הדרך היחידה לעשות זאת היא באמצעות התמחור אבל בענין הזה אני מעדיף לא לפתח דיון כעת.
כה לחי!נכתב ע"י איתמר נתן;1632839:תודה,
אני עיצבתי גם מספרים וסימני פיסוק תואמים הם נשמטו אצל אליהו דיברתי איתו והענין יסודר
נכתב ע"י איתמר נתן;1633147:שוקי, שאני אספר מה יש במגירה שלך...
אולי ה׳תפילות׳ יפתחו את השערים של הבונקר...
(למען הסר ספק, השיקולים הם כמובן לא שיקולי בונקר, אני ההפך הגמור מבונקר למי שמכיר...)
נכתב ע"י shoshi;1633689:בשורות מרעננות בהחלט,
הפונט לימונדה מרענן במיוחד!
חבל מאוד שאין קרדיט ליוצרי הפונטים (או שהכל [כמעט] תוצרת פריד?)
נכתב ע"י itzuvim;1633805:פונטים שיש מעליהם לוגו של אליהו - זה שלו. והשאר של מעצבים אחרים.
אני לא מפסיק להתפעל מהמבחר החדש שנחת עלינו בבום!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: