כבר העלו פה לפני שנים את הנושא, מחפש משהו חדשני ושובב במיוחד, למישהו יש רעיון?
יש לך אולי תמונה??ראיתי אורגן מעוצב (קלקר עטוף טפט שחור, שנים שלושה כפתורים עגולים, עוד לחצנים עשויים ממדבקות מבריקות)
את הקלידים עצמם לא ראיתי (זה היה אחרי שנגמר) אבל אני מתאר לעצמי שזה משהו מלבני לבן, אולי וופלים או שוקולדים לבנים ושחורים.
ולמעלה כתוב: כשיגמרו הקלידים תתחיל המנגינה.
וואו רעיון חמוד ממש, תודה!!(עוד) עשרים ואחד ,בבית אחד!
צפה בקובץ המצורף 926162
היא לא עפה על בלונים חח אבל תודה!בלונים כמספר הימים שנשארו, בכל בלון שמים ברכה ממישהו קרוב, (מאמא, מחברות, מאחיות, בנידודים, שכנות...)
כל יום הכלה מפוצצת בלון אחד......
תודה, אני אעשה לה אתזה בנוסף ללוח הגומר שאני אביא לה לחדר. עזר לי נורא!Wedding Day Countdown - Count down the days until you get married
So you're getting married and can't wait to tie the knot? Count down the days with our wedding day countdown clock.yourweddingcountdown.com
לא, אבל זה היה יפה מאוד, היה נראה שהם עבדו קשה לחקות את האורגן עם כל הכפתורים שלו וכו'.יש לך אולי תמונה??
וואו איזה יופי!! מושקע ויצירתי, תודה על הרעיון~
איך זה עובד.....?Wedding Day Countdown - Count down the days until you get married
So you're getting married and can't wait to tie the knot? Count down the days with our wedding day countdown clock.yourweddingcountdown.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: