את האמת- אני לא יודעת במדויקמה זה נקרא לא זול??
טווח מחירים?
אני אנסה לתת כיוון, שנה שעברה שטסנו עם אידיאל טורס שילמנו 6000 לאדם כולל טיולים וטיסות ל-6 לילות
ורשנר לוקח יותר...
הבנתי משהו כמו 16000 לזוג ל7 לילות
ממש מקווה שלא טעיתי
את האמת- אני לא יודעת במדויקמה זה נקרא לא זול??
טווח מחירים?
זה נשמע פער גדול מידי..את האמת- אני לא יודעת במדויק
אני אנסה לתת כיוון, שנה שעברה שטסנו עם אידיאל טורס שילמנו 6000 לאדם כולל טיולים וטיסות ל-6 לילות
ורשנר לוקח יותר...
הבנתי משהו כמו 16000 לזוג ל7 לילות
ממש מקווה שלא טעיתי
קודם זה עוד לילהזה נשמע פער גדול מידי..
למה?
סליחה, לא שמתי לב שכתוב בטורס מחיר לאדםקודם זה עוד לילה
אז הפעם הוא רק 1000 לאדם
וכתבתי קודם כמה שההורים שלי נהנו הרבה יותר אצל ורשנר
מבחינתם זה שווה מאד את ההשקעה!
פדר מוציא לזלצבורג-אוסטריהמכירות חברות תיירות נוספות שיש להן השנה טיול בשוויץ או באוסטריה?
מכירות חברות תיירות נוספות שיש להן השנה טיול בשוויץ או באוסטריה?
לב טרוול- נופש מבית משפחת לבקוביץ רמה שעוד לא הכרתם
אתם מוזמנים ליהנות מחופשות חלומיות במלונות המשלבים יוקרה, טעם ולוקיישן מושלם! טיסה ישירה תוביל אתכם ישר לתוך כנפי הדמיון...רמת כשרות גבוהה היחודיות שלנו, היא הימצאותנו במטבח יחד עם צוות משגיחים יראי שמים תוך שמירה על כל ההחמרות ללא פשרות כמיטב המסורת מבית אבא. חוויה קולינרית ברמה הכי גבוההwww.levtravel.co.il
בתי מלון כשרים בחו"ל קיץ 2024 | איטליה | קפריסין | ועוד - חופשות ונופשי קיץ כשרים דילים וחבילות יחודיים למטייל הדתי והחרדי לקיץ
נופש קיץ כשר בחול התשפד 2024, נופשי קיץ בבתי מלון כשרים - דילים וחבילות לדתיים וחרדים ביוון, קפריסין, איטליה, דובאי ועוד. עדכונים יומיים של נופשי קיץ כשרים בבתי מלון כשרים לציבור הדתי והחרדי ולשומרי כשרות וגם בתי מלון למשפחות עם ילדים: ביוון סלוניקי ומיקונוס ובקפריסין פאפוס, באיטליה - גארדה...www.tjt.co.il
בן דוד של @ענדמיגחאטגמנדארמי זה ללוש דודילדידס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: