רק חכי שזה יקרה להם ואז נראה מה יגידו.באמת הזוי
וכל אלה פה שעדיין מקבלות שרות וקובלות על אלה שמתלוננות על המצב
חוץ מחוסר רגישות ואגואיסטיות אין לי מה לאמר
אז אני רוצה להסבירבאמת הזוי
וכל אלה פה שעדיין מקבלות שרות וקובלות על אלה שמתלוננות על המצב
חוץ מחוסר רגישות ואגואיסטיות אין לי מה לאמר
אני לא חושבת שזה קשור שאם נתלונן פה על המצב זה יגרום שהסניפים יסגרו הם גם ככה לא מתייחסים אלינו.אז אני רוצה להסביר
אני עדין מה"מקבלות שירות"
ואני לא חושבת שזה חוסר רגישות או אגואיסטיות לבקש לא לגרום שעוד מקומות יסגרו וגם אנחנו לא נקבל שירות..
ואני אומרת את זה לגמרי מתוך הבנה של המצב והזדהות מתוך הלחץ של מה יקרה הלאה..
אם הענינים פה יצברו תאוצה ציק צק גם שאר הסניפים יסגרו..
ומה בדיוק זה יואיל למי שכבר לא מקבלת שירות?! סתם צרת רבים?
למה שהדיבורים פה יגרמו לסגירת סניפים נוספים???אז אני רוצה להסביר
ואני לא חושבת שזה חוסר רגישות או אגואיסטיות לבקש לא לגרום שעוד מקומות יסגרו וגם אנחנו לא נקבל שירות..
לא חושבת שסניפים נסגרים/ נפתחים בגלל אשכול בפרוג...אז אני רוצה להסביר
כסףףףףףףףףף!!!אם המצב כ"כ קשה למה הם ממשיכים לפרסם?
לא מצליחים לספק שירות למי שכבר נמצאת אז מה הם רוצים??
הפרסום גם עולה הוןכסףףףףףףףףף!!!
כנראה שהלקוחות מביאים להם יותר ממה שהפרסום עולה...הפרסום גם עולה הון
יכולה להביא לי את המספר הישיר של ירושלים?בירושלים ׳נשברה׳ הידית של הוקטוס - ומהיום יש רק את המכשיר המשולב......או הקר
לגבי שעות הפתיחה שם:
מהיום עובדים שם במתכונת שעות מצומצמת (לא זוכרת בדיוק אבל רק פעמיים בשבוע יש ערב, ועוד פעמיים פתוח בוקר (לא משנה שמחר לדוג׳ סגור זמנית.....))
שאלתי למה?
לדברי המוקדנית - החליפו הנהלה...........
לא נראה לי שאני צריכה לשתוק ולתת לזה לעבור ככה אני שילמתי על מוצר ואני צריכה לקבל אותו אין פה ענין של הצטדקות.@אנונימיית @עד מתי
אני כמוכם בחיפה ועם כל זה אני עצבנית עליהם ונוסעת עד בני ברק(ככה עשיתי ביום א הלך לי כל היום על זה)
אבל עדיין לא מדברת ככה לאחרות פה
יש אפשרות לתבוע?לא נראה לי שאני צריכה לשתוק ולתת לזה לעבור ככה אני שילמתי על מוצר ואני צריכה לקבל אותו אין פה ענין של הצטדקות.
אני לא צריכה עכשיו לנסוע שעתיים לבני ברק כדי לקבל טיפול שאני צריכה לקבל מלכתחילה בביתר כי שם אני גרה.
זאת הבעיה שהם לא אומרים כלום להגנתם מבחינתם אין פה בעיה בכלל הם בכלל מתמקים מהאפשרות הזו בכל סניף אומרים לך שהסניפים האחרים לא קשורים אליהם והסניפים האחרים(שסגורים)אין מענה בכלל.יש אפשרות לתבוע?
אני גם מצפה להמשיך לקבל שירות בלי נסיעות לקצה הארץ, ושלא יסובבו אותנו..
הייתי מצפה לשמוע מה הם אומרים להגנתם..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: