עדיין לא קרה שום דבר דרמטי באמת,אתם בטוחות שאפשר לתבוע כעת?
מה העילה לתביעה?
מילא בנות מסניפים שנסגרו, אבל למשל ירושלים עדיין עובד.
אף אחד לא הכריז על חדלות פרעון, על מה הולכים לתבוע?
על התוספת של ה-500? הולכת לבדוק אם יש בחוזה שהיא הועילה להביא לי אי אז.
תתנו יותר פרטים, רוצה לשאול רב.
יש מקומות שסגורים כבר תקופהעדיין לא קרה שום דבר דרמטי באמת,
(חוץ מהדרישה של ה 500 ש"ח)
אבל דפוס הפעולה מראה שזה בדיוק מה שהולך לקרות...
קצת מזכיר את "אתרא", ממשיכים לפרסם ולשדר עסקים כרגיל, אבל מריח גרוע...
אני לא עו"ד ולא ממש מבינה,יכול להיות שיש מקרים שיש להם בסיס.אוקי, אבל אני למשל רכשתי עוד במחיר הגבוה (יחסית, כן?!)
והספקתי בקושי 3 טיפולים ולא חתמתי על החוזה המחודש עם ה500 ש"ח וכו'
אין לי בסיס לתבוע?
יש סיכוי שיפסקו לך הוצאות משפט של הצד השני, משהו באזור ה2000 שחאין שום סיכון, מקסימום תפסידי את הסכום של האגרה (50 ש"ח)
אני אישית החלטתי הפעם לא לוותר מאחר והלייזר הקודם שהייתי אצלו גם פשט את הרגל.
מבחינתי אם יתאגדו כמה נשים הסיכוי שלנו יהיה גדול יותר
אני לא חושבת שהעובדות ידעו מזה, כי לצערי הם גם סוג של נעקצו,אגב כבר לפני כמעט 4 חודשים כשהייתי בטיפול בירושלים...
שמעתי את העובדות שם מדברות..
ואחת מהן אמרה שזה לא יחזיק מעמד...
ושהם כבר בפשיטה.. רק שהיא לא קלטה שאני מבינה...
כשנרשמתי לפני שנה חתמתי ידנית על דפים..השאלה אם עוד לא חתמתי על החוזה הבעייתי כי אני מהנרשמות הראשונות הם יכולים להכריח אותי לחתום? ואם לא אחתום הם לא יסכימו לטפל בי/יבטלו?
תעשי סך כולל של מה ששילמת + 500 / 6 טיפולים ותראי שעדיין זה יוצא זול... וכמובן בהריון לדוג אפשר להקפיאאתם לא שמות לב שה500 ש"ח הם ממש לא ח"פ. זה כל שנה קלינדית - וזה בכלל לא יוצא משתלם.
אני גם לא בטוחה שה- 500 לא היה רשום בחוזה, אפילו ההוא הראשון שחתמנו על נייר.אוקי, אבל אני למשל רכשתי עוד במחיר הגבוה (יחסית, כן?!)
והספקתי בקושי 3 טיפולים ולא חתמתי על החוזה המחודש עם ה500 ש"ח וכו'
אין לי בסיס לתבוע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: