חושבת שמן הראוי לצרף מקור להודעה כזו,ככה שמעתי...
ואם לא קיים מקור - אז...
נשמע מוזר קצת
חושבת שמן הראוי לצרף מקור להודעה כזו,ככה שמעתי...
נשמע מוזר קצת
גם אני עברתי לוקטוס והיה ממש כואב ולא הסכמתי לעשות חלק מהאזורים מהפחד...ניסתי לעבור מהדויודה לווקטוס בקווין בי
אבל מה אומר לא עמדתי בכאב,
שאלתי אותם אם זה בסדר לשים אמלה לפני כן
והם סוג של הזדעזעו מהרעיון ואמרו שזה מסוכן ועושה כוויות שאלתי אותם איך במקומות אחרים מותר אז הם טענו שהמכונים האחרים לא לוקחים אחריות
בקיצער הפחידו אותי לשים אמלה( כי מבחינתי אולי המכשיר שלהם פחות טוב ממכונים אחרים ויעשה כוויות)
מה אומרות לשים אמלה או לא?
או שיש למישהי פתרון לגביי הווקטוס שיכאב לי פחות כי בתכלס אין לי כח להמשיך עם הדיודה
מותרסליחה על השינוי מנושא האשכול, רק שאלה קטנה - מוצר לעשות לייזר תוך כדי הנקה?
אומרים שטיפול אחד של חם שווה ל3 טיפולים של קריש משהו שעשתה במכשיר הקר ורואה תוצאות משמעותיות??
בוקטוס זה כואב נורא ,רוצה לנסות בקר השאלה אם זה יעיל?
דוקא אני אחרי טיפול שני במכשיר הקר ורואה תוצאות יפות לאומת מה שחשבתייש משהו שעשתה במכשיר הקר ורואה תוצאות משמעותיות??
אני בנתיים התחלתי בוקטוס (לא בקויין בי ) ולא עוזר כ"כדוקא אני אחרי טיפול שני במכשיר הקר ורואה תוצאות יפות לאומת מה שחשבתי
אבל אני באמת חושבת שהכל תלוי לפי עור שערה וכדמ...
וגם היתה לי אחת ממש יסודית (לאומת הטיפול הראשון שממש חיפפה לי)!!!
תלוי באמת בנתונים-אני בנתיים התחלתי בוקטוס (לא בקויין בי ) ולא עוזר כ"כ
אז השאלה כמה הקר ישפיע אם בכלל
בארבעת הטיפולים הראשונים רואים תוצאות ממש טובותדוקא אני אחרי טיפול שני במכשיר הקר ורואה תוצאות יפות לאומת מה שחשבתי
אבל אני באמת חושבת שהכל תלוי לפי עור שערה וכדמ...
משמעותי ממש לא ראיתי, אבל שווה את זה למי שאין כוח סבליש משהו שעשתה במכשיר הקר ורואה תוצאות משמעותיות??
בוקטוס זה כואב נורא ,רוצה לנסות בקר השאלה אם זה יעיל?
מה שרשמת שאחרי 4 טיפולים הערך התוצאות נחלשותבארבעת הטיפולים הראשונים רואים תוצאות ממש טובות
ואז לאט לאט התוצאות נחלשות והקצב נהיה איטי יותר...
משמעותי ממש לא ראיתי, אבל שווה את זה למי שאין כוח סבל
הציעו לי בקווין בי לעבור לוקטוס אחרי 10 טיפולים אבל לא מסוגלת...
יש תוצאות מעולות, אבל לוקח יותר זמן מהחם...מה שרשמת שאחרי 4 טיפולים הערך התוצאות נחלשות
את מתכוונת שגם אחרי 10 טיפולים בדיוידה אני לא אראה תוצאות מספיק טובות?
אומרים שטיפול אחד של חם שווה ל3 טיפולים של קר
תוך כמה זמן ראית שיפור בדיודה?יש תוצאות מעולות, אבל לוקח יותר זמן מהחם...
כמו שאמרו פה כבר -
דווקא יש לי תור והציעו לי להקדים. אם מיישהי מחפשת בבני ברק במכשיר החדש (לא יודעת איך קוראים לו, מתאים לבהירות)לי הם ביטלו תור . והבנתי שביטלו להרבה
והעיקר שאם אני אבטל אני צריכה לשלם קנס.
אני מתכוונת לווקטוס וגם בביתר גם בירושלים אין להם תורים בקרובדווקא יש לי תור והציעו לי להקדים. אם מיישהי מחפשת בבני ברק במכשיר החדש (לא יודעת איך קוראים לו, מתאים לבהירות)
אני לא זוכרת שמות מכשירים . הייתי בקר עברתי לחם, ועכשיו בגלל שעדיין התוצאה לא רצויה מספיק העבירו אותי למכשיר יותר עדין אולי מישהי תדע את השמות...אני מתכוונת לווקטוס וגם בביתר גם בירושלים אין להם תורים בקרוב
באיזה סניף ביטלו?לי הם ביטלו תור . והבנתי שביטלו להרבה
והעיקר שאם אני אבטל אני צריכה לשלם קנס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: