פצצת תאורה
משתמש מקצוען
חברת גביה או נדרים פלוס?
מומלץ מאוד!חברת גביה -חיובית
לא מנקים שבועיים ואם זה לא עוזר אז מנתקים את החשמל לכמה ימיםאצלינו בבניין יש משפחה אחת שכמה שנים היא לא משלמת ויש משפחה שאים להם כסף וכל אחד והסיפור שלו והבעיה היא שרוב השכנים לא משלמים נורמלי, שאלתי היא מה הייתם ממליצים לי לעשות בתור וועד הבית?
זה כבר קרה אבל זה אנשים שלא מעניין אותם כלום ויש שכנים טובים שמשלמים בזמן ומראש והם לא מוכנים לסבול ליתר דיוק מתוך 17 דיירים יש 9 משלמים נורמלי ו8 2 מתוכם לא משלמים כלל ו6 קצת פה קצת שם אבל לא באופן סדירלא מנקים שבועיים ואם זה לא עוזר אז מנתקים את החשמל לכמה ימים
פעם אחת תפתחו הו"ק וחסל סדר רדיפות אחרי שכניםזה כבר קרה אבל זה אנשים שלא מעניין אותם כלום ויש שכנים טובים שמשלמים בזמן ומראש והם לא מוכנים לסבול ליתר דיוק מתוך 17 דיירים יש 9 משלמים נורמלי ו8 2 מתוכם לא משלמים כלל ו6 קצת פה קצת שם אבל לא באופן סדיר
כן אבל אני יכול לחייב אותם לעשות הוראת קבע?פעם אחת תפתחו הו"ק וחסל סדר רדיפות אחרי שכנים
(וכפרת עוונות על הכסף שלא שולם...)
אגב: עדיף לפתוח דרך הבנק ולא באשראיפעם אחת תפתחו הו"ק וחסל סדר רדיפות אחרי שכנים
אתם גרים בשכונה חרדית?כן אבל אני יכול לחייב אותם לעשות הוראת קבע?
חלק לא מעונינים בהוראת קבע וחלק בכלל לא רוצים לשלם.
חרדית אבל 2 אלו שלא משלמים הם חילוניות אחת אלמנה זקנה ואחת גרושה עם בעיות של תשלומים לפעמים מנתקים להם את החשמל.אתם גרים בשכונה חרדית?
תלכו לרב!
אם הרוב מחליטים באסיפת דיירם שעוברים להוראות קבע זה מחייב את כולם.כן אבל אני יכול לחייב אותם לעשות הוראת קבע?
חלק לא מעונינים בהוראת קבע וחלק בכלל לא רוצים לשלם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: