וואו.אני קיבלתי במייל!
זו ההזדמנות לנסות ליצור איתם קשר בכל דרך שהיא - ולתעד ככל הניתן.
אחרת יש סיכוי שזה עבוד!
וואו.אני קיבלתי במייל!
ממש לאקיבלתי מייל מהתמ"ת ב20/6 שהתקבלתי למעון ויש לבצע רישום תוך 21 יום.
השבוע הלכתי למעון לבצע רישום , לאחר מכן קיבלתי טלפון מהמנהלת מעון שהרישום מלא ואין מקום, והייתי צריכה להגיע מיד כשהם התקשרו לסגור את הרישום.
האם יש אפשרות כזו שהמעון מחליט שנגמרו המקומות למרות שעברתי ועדת קבלה ולא חלפו 21 יום?
תודה רבה
אם לא היה ועדת קבלה אז המנהלת יודעת כמה ילדים יש@המוכשר !!! ילדה ראשונה במשפחה שנולדה שבועיים לאחר שנסגר הרישום למעון, המנהלת הכניסה לרשימת המתנה ויש עוד ילדים שנולדו בתקופה הזאת שגם ברשימת המתנה, מה הסיכוי להצליח להיכנס למעון ומתי לדעתך יהיה תשובות אם יש מקום? (המעון מחכים לתשובה מהתמ"ת כמה ילדים רשומים, השאלה מתי התמ"ת יעביר להם את הרשימות)?
כנראה מהמקומות האחרונים@המוכשר !!! מה יכולה להיות הסיבה שעוד לא קבלתי תשובה בכלל, רשום לי באיזור האישי שטרם נתקבלה החלטה
מה הכוונה?כנראה מהמקומות האחרונים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: