המוכשר !!!
משתמש מקצוען
עדיין לא הסתיים ועדת הקבלה במעון הזה
עדיין לא הסתיים ועדת הקבלה במעון הזה
תגישי ערעור ותכתבי שהגשת את כל המסמכים ולא אמרו לך מה עוד חסראיזה מסמכים צריך להגיש בהשגה?
לא התקבלתי ב2 המעונות כי הם טוענים שלא צרפתי מסמכים
הרבה השנה נפלו בגלל חוסר במסמכים וזה טעות של הועדת קבלה לכן אולי זה כן יתקבלאחרי ששלחתי השגה יש סיכוי שכן יקבלו אותי?
כי אני יודעת על מישהי שגם רשמה למעון הזה באותו גיל והיא קיבלה תשובה שהילד התקבל
אני כתבתי בהשגה למה אני חייבת שהילד יתקבל למעון כי אני עובדת הרבה שעות ואין לי חופשים וכו והוספתי את המסמך שאותו ראיתי שהתפספס לי, ובאופציות לבחירה בחרתי תקלות טכניותאם לא כתוב לי איזה מסמכים חסר, מה אני כותבת בהשגה?
יש שם כמה אופציות לבחור, אף אחת מהן לא מתאימה לי.
מה כתבתם?
לא מעניין אותם מה הסיבה שאת צריכה מעוןאני כתבתי בהשגה למה אני חייבת שהילד יתקבל למעון כי אני עובדת הרבה שעות ואין לי חופשים וכו והוספתי את המסמך שאותו ראיתי שהתפספס לי, ובאופציות לבחירה בחרתי תקלות טכניות
איפה כתוב בדיוק שחסר מסמכים?לא מעניין אותם מה הסיבה שאת צריכה מעון
בהשגה לכתוב שלא היה כתוב שום טופס שחסר ועדיין קיבלת תשובה שלילית כי היה חסר מסמכים
המעונות לא קשורים היום למשרד החינוך?מישהו יודע על עוזר של שר העבודה יואב בן צור?
שננסה להיעזר בו.
הפיקוח חינוך והדרגות משרד העבודההמעונות לא קשורים היום למשרד החינוך?
בגדול זה סופיאם ילד קיבל תשובה חיובית שהתקבל למעון, זה אומר שיש מצב שעדיין מקומו לא מובטח כי אולי ערעור של הורים שלא יתקבלו יבוא על חשבון הילד שכן יתקבל?
או שאם קיבלו תשובה חיובית אז זה סופי?
איך יודעים איזה מסמך חסר?אני גם ככה
התקשרתי אליהם היום בבוקר (ב8:00 וחיכיתי 40 דקות זה הזמן היחיד שעוד אפשר לתפוס אותם) הנציגה שם אמרה לי להגיש השגה ושם לכתוב את כל הפרטים זה כ"כ חשוב לי להתקבל למעון והאם הוא ילד ממשיך וכו וגם לצרף את המסמך שהיה חסר לי
לא כדאי לך לוותר מראש, זה נשמע מהתשובה שיש לך סיכוי להתקבל.כתבו לי שאני אחד מתוך חמשת המקומות האחרונים
ואם אני רוצה להגיד ערעור
ניסיתי להגיש אבל צריך לצרף מסמכים
ירדתי מזה
לא הבנתי למה התשובות מגיעות רק בסוף יוני
אם אין לי מקום במעון
מה אני אמורה לעשות עכשיו
הפרטיות מלאות מזמן....
הזוי
במייל כתוב עידוד תעסוקת הורים
ממש מעודדים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: