ידוע לך אם יש עדיפות בסעיף 6 בין א' לב'? (באתר זה לא נראה שיש)36 שעות ומעל 4738 שח
וכן האם יש הבדל בין האב לאם
ידוע לך אם יש עדיפות בסעיף 6 בין א' לב'? (באתר זה לא נראה שיש)36 שעות ומעל 4738 שח
אותו דברידוע לך אם יש עדיפות בסעיף 6 בין א' לב'? (באתר זה לא נראה שיש)
וכן האם יש הבדל בין האב לאם
צפה בקובץ המצורף 1624684
זה פחות מ36...התלוש האחרון שלי מלפני החלד-
עבדתי 94 שעות בחודש-״בפועל״
אך ״משולמות״- היו 142- כי היו הרבה שעות הריון וימי מחלה…
והנטו לתשלום תכלס יותר גבוה מבדרכ…
מה עושים? זה בסדר ויעבור ועדת קבלה?
למה יתיחסו?
כלומר שמצד הקדימות לא משנה אם האב אברך או עובד 36 ש''ש?אותו דבר
היה בעבר וליברמן דאג לנו...כלומר שמצד הקדימות לא משנה אם האב אברך או עובד 36 ש''ש?
היה זכור לי שיש קדימות מסויימת אם שני ההורים עובדים
מובטל/ת: אישור עדכני )דצמבר 2023 /ינואר 2024 ( מביטוח לאומי הכולל תאריך תחילת הזכאות, מכסת ימיהזכאות וגובה דמי אבטלה . הורים אשר יאשרו צירוף מידע מהביטוח הלאומי לא יצטרכו לצרף מסמך זה .
אם יש מעל 36 ש"ש.מסתכלים על הברוטו
כמה שיותר גבוה יש פחות קדימות
36 שעות כללי36 שעות ומעל 4738 שח
גם אם התלוש לא מלא? ילדתי באמצע החודשתלוש מלפני החל"ד
?אם אישרתי את הנתונים מביטוח לאומי אני עדיין צריכה לצרף תלושי משכורת?
איפה אישרת נתונים מביטוח לאומי? זה רושם לי ישר את פרטי המשכורותאם אישרתי את הנתונים מביטוח לאומי אני עדיין צריכה לצרף תלושי משכורת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: