לפי האתר של בט"ל אפשר לקבל אם הילד עומד בשלושת הקריטריוניםככל הידוע לי אין אפשרות לקבל נכות על ילד עם קשיי קשב וריכוז
אלא, אם אחד המאפיינים הבולטים בהפרעה זה הסתכנות עצמית / לסביבה
את צריכה להוכיח להם שהילד מסכן את עצמו, פועל באימפולסיביות וללא מחשבה וכו'...
לאו דווקא לומד בחינוך מיוחדלפי האתר של בט"ל אפשר לקבל אם הילד עומד בשלושת הקריטריונים
א. מאובחן עם הפרעה משמעותית
ב. נוטל טיפול תרופתי
ג. לומד בחנ"מ.
כמובן שמוסיף מאד אם על אלו יש תוספת של סכנה
הייתי כמה פעמים במעמד כזה
בגדול, צריך להסביר עד כמה הילד מסוכן לו ולסביבה וצריך השגחה מתמדת הקצבה שהם נותנים זה בעצם על הצורך בלהיות צמוד לילד באופן יחסי יותר מלבני גילו.
ולגבי סל אישי, זה אמור להיות וועדה מטעם העייריה אבל בהפנייה של מוסד החינוך הלימודי.איך אפשר לקבל סל אישי , ?
כמעט צודק.לאו דווקא לומד בחינוך מיוחד
למיטב ידיעתי אם יש לו זכאות לסל אישי זה גם תופס
בערב בעז"היש לנו וועדה בקרוב עם הבן, תוכלו לפרט יותר- איך מתנהלת הוועדה?
ועם מה חשוב להתכונן?
הרי את המסמכים כבר שלחנו..
מה נקרא בהשגחה חלקית כמה נקודות צריך?הצורך בהשגחה חלקית מזכה ב-50% (מנסיון). יתכן וזה משנה לאלו צרכים מנוצל הסל האישי.
אין לי מושג.מה נקרא בהשגחה חלקית כמה נקודות צריך?
תודה, נשמח מאוד לפירוט...בערב בעז"ה
מתנצלת אני ממש עמוסה.תודה, נשמח מאוד לפירוט...
הגענו לועדה עם ילד בן 7מה הולך להיות שם? מה להכין את הילד? אותנו? איםה לא ליפול?
אשמח לכל מידע שיסייע לנו בעניין..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: