hishtadlut
משתמש פעיל
עם הרכבת זה 1:18חופשי 7-8 שעות
אני נסעתי מנאפולי לרומא, 3.5 שעות...
עם הרכבת זה 1:18חופשי 7-8 שעות
אני נסעתי מנאפולי לרומא, 3.5 שעות...
מה זאת אומרת?עם הרכבת זה 1:18
מה זאת אומרת?
כדאי לנסוע ממילאנו לאזור הצפון ומשם לשוויץ, נסיעה לא ארוכה ונופים מדהימים.אנחנו רוצים לצאת לנופש זוגי(בשבועיים הקרובים) משהו כמו 3/4 ימים באיטליה ועדיין לא סגורים לגבי המיקום...
אשמח לדעת האם יש בורנה אוכל כשר/בית חב"ד והאם מעניין שם(פשוט ראיתי שורנה יחסית קרובה לאגם גארדה)?
כמה רחוקה ונציה מאגם גארדה? האם יש אפשרות לשהות בונציה ויום אחד להקדיש לאגם?
יש תחבורה מונציה לאגם גארדה?
יש מה לעשות בונציה 3 ימים?
או בכלל ממליצים פה על אזור מלאנו/רומא?(חשוב לי מאוד נופים ורוגע, פחות שופינג ואטרקציות).
סורי על התקפת השאלות, ותודה מראש לכל העונים והמסייעים.
@ניק כמעט בלי ראש @זריחות ושקיעות @הדסדס
1. יש בוורונה בית כנסת בלי תפילות בימי חול, לא ידוע לי על אוכל כשר.אנחנו רוצים לצאת לנופש זוגי(בשבועיים הקרובים) משהו כמו 3/4 ימים באיטליה ועדיין לא סגורים לגבי המיקום...
1. אשמח לדעת האם יש בורנה אוכל כשר/בית חב"ד והאם מעניין שם(פשוט ראיתי שורנה יחסית קרובה לאגם גארדה)?
2. כמה רחוקה ונציה מאגם גארדה? 3. האם יש אפשרות לשהות בונציה ויום אחד להקדיש לאגם?
4. יש תחבורה מונציה לאגם גארדה?
5. יש מה לעשות בונציה 3 ימים?
6. או בכלל ממליצים פה על אזור מלאנו/רומא?(חשוב לי מאוד נופים ורוגע, פחות שופינג ואטרקציות).
סורי על התקפת השאלות, ותודה מראש לכל העונים והמסייעים.
@ניק כמעט בלי ראש @זריחות ושקיעות @הדסדס
תודה רבה רבה על התשובה המפורטת ,זה עזר לי מאוד!1. יש בוורונה בית כנסת בלי תפילות בימי חול, לא ידוע לי על אוכל כשר.
2. תלוי באיזה מקום באגם גארדה, המרחק לדרום האגם בוא בערך שעה וחצי (ברכבת מהירה) עד שעתיים (ברכבת רגילה או ברכב. המרחק לצפון האגם זה בערך עוד שעה עד שעה וחצי יותר.
יש אפשרות עם הרכבות או עם רכב, רק כדאי לשים לב שלינה בונציה הרבה יותר יקרה משאר איטליה.
4. לדרום האגם יש רכבות סדירות, לצפון האגם אין תחבורה נורמלית (אפשר להחליף רכבת ושתי אוטובוסים.
5. יש מה לעשות (זה קצת יותר מדי זמן) עדיף להיות באגם גארדה ולצאת יום אחד לונציה.
6. העיר מילאנו היא עיר עמוסה ולא בדיוק מקום עם נופים ורוגע, כמובן שהיא יכולה להיות מוקד מצוין ליציאה לטיולים באזור. באזור מילאנו יש מקומות ממש יפים על אגמי קומו ומאג'ורה. את רומא אני לא מכיר כך שלא אוכל להמליץ.
התמקדתי בונציה בגלל שהיא מענינת ובגלל האוכל הכשר, האם יש באזור האגם אפשרות להשיג אוכל כשר(אין לי אפשרות לסחוב אוכל ל 3/4 ימים...)?רק כדאי לשים לב שלינה בונציה הרבה יותר יקרה משאר איטליה
אין לי מושג מה נקרא אצלכם כשר ומה נקרא אצלכם אוכל.תודה רבה רבה על התשובה המפורטת ,זה עזר לי מאוד!
התמקדתי בונציה בגלל שהיא מענינת ובגלל האוכל הכשר, האם יש באזור האגם אפשרות להשיג אוכל כשר(אין לי אפשרות לסחוב אוכל ל 3/4 ימים...)?
בדקתי את הזמינות של התאריכים למלון בקנזיי ואין שם זמינות רק ביוני, יש לכם אולי מושג אם אפשר רק לאכול שם?אין לי מושג מה נקרא אצלכם כשר ומה נקרא אצלכם אוכל.
לא כל המקומות בונציה הם כשרים ברמה של הארץ כך שלא הכל מומלץ לאכול שם.
חוץ מזה שאין שם כמעט כלום מבחינת אוכל (אלא אם כן אתם מתכננים לאכול שם במסעדה כל הארוחות (שוב, לא הייתי ממליץ לאכול בשרי שם) , אין שם חנות עם מבחר גדול.
באגמים אין כלום כמעט המלון הכשר שם נסגר, (שמעתי שיש בית חב"ד באגם גארדה שמוכר אוכל כשר, לא מידיעה)
אם רוצים אוכל כשר נורמלי, אפשר להצפין לקנזיי שם יש מלון כשר (אפשר להגיע משם לאגם גארדה בשעתיים נסיעה אבל זה מקום מדהים בעצמו). האפשרות השניה היא לנסוע למילאנו שם יש בשפע גדול (יחסית) אוכל כשר גם מסעדות וגם חנויות.
כן, אבל אין לו זמינות בתאריכים שאני רוצה, ידוע לכם אם הוא פתוח בעונה הזו?למלון בקנזיי קוראים
My Kosher Hotel
זכור לי שהוא נפתח בדרך כלל בשבועות, כנראה לכן הם לא זמינים.כן, אבל אין לו זמינות בתאריכים שאני רוצה, ידוע לכם אם הוא פתוח בעונה הזו?
האם יש לו מסעדה שאפשר לקנות בה ארוחות?
וואהו בדיוק המסלול שאנחנו רוצים.חזרנו היום בצהרים מונציה אחרי 3 ימים באגם גארדה היה נפלא
הנסיעה ברכב מונציה לאגם גארדה היא בערך שעה וחצי ובאגם עצמו אפשר לנסוע 2 וחצי סביבות האגם אבל יש מעבורת מצד לצד
אין במקום אוכל כשר אבל אפשר לקנות מוצרי יסוד ולהכין אוכל כמו פיתות וחביתות
אין מה לעשות בונציה יותר מיום אחד (הגענו לונציה ב11 בבוקר והסתובבנו נסענו ללידו אי ליד ונציה יש שם בית קברות עתיק ואפשר לנסוע לשם באופנים חשמליות אח"כ חזרנו לונציה ואז נסענו לאי מוראנו וחזרנו לונציה הסתובבנו ומיצינו את מקום לגמרי)
בסביבות אגם גארדה היינו בהר מדהים בשם מונטה בלדו יש גם פארק חבלים באזור
למחרת נסענו למסלול אקסטרים בהרים עם מדריך בשם תומס (אפשר לחפש קניוניג עם תומס) ואפשר אח"כ לעשות שם אופניים חשמליות
וביום השלישי היינו בפארק גארדנלנג שיש שם מתקני אקסטריים מטורפים
תודה רבה.ישנו בדירה מצוד לרכבת שמביאה לונציה יש גם אוטובוס זאת הדירה היא לא הייתה משהו מיוחד אבל יחסית למחיר בשאר המקומות זה היה זול מאוד (היינו קבוצה של 10 איש)
https://he.airbnb.com/rooms/2147263..._impression_id=p3_1682025360_bZci42VzKWt4zBNO
ביומים הראשונים ישנו בצימרים על אגם גארדה ביישוב גארדה מקום מדהים
יש קניון עודםים ענק במרחק שעה נסיעה מגארדהAppartamenti Pratone, גארדה, איטליה
מקום האירוח אפרטמנטי פראטונה (Appartamenti Pratone) נמצא בפארק יפה במרחק של 1.www.booking.com
יתרון גדול לטוס ולחזור לא מאותו מקוםתודה רבה.
האם גם נחתתם וגם המראתם מונציה?(מקווה שאלה אחרונה...).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: