לשיר הזה?וכולם מקבלים
אין על הביצוע של ר' דוד ורדיגר ז''ל
לשיר הזהלשיר הזה?
או וכולם מקבלים שלו?
זה הוא?יש לך גם אולי סירטון של שלום למר?
זה הוא?
נראה לי שאחיו יעקבכן. זה נראה ונשמע שולם למר, ומי זה שעומד לצידו?
צחוק הגורלומי זה שעומד לצידו?
נראה לי בחלק הראשון של השבעתי יענקי שר פי כמה יותר יפה משלום בשל הקול המלא והעמוק שלוומי זה שעומד לצידו?
צחוק הגורל
יעקב למר הוא חזן ידוע ומוכר מהחזנים הגדולים והאהובים ביותר בעולם שלום נכנס לשוק לפני שנתיים בתור זמר ע"י יענקי שדחף אותו בכל הכוח תוך כדי האנשים התחילו לאהוב את שלום בתור זמר וירטואזי עם טיפה יכולת חזנית ובחר לעצמו נישה שונה מאחיו חתונות וכו'
היום יש כאן מישהו ששואל מי זה השני שעומד ליד שלום
אצל חובבי החזנות זה לא יכול לקרות
ניחמתני...א. אינני חובב חזנות
ב. לא שאלתי כי איני מכיר את יעקב אלא משום שההסרטה מטושטשת, את שולם זיהיתי כי הוא התחזן, לא זיהיתי לפי הראיה אלא לפי השמיעה. את יעקב הייתי מזהה מיד אם הייתה אפשרות לראות את ההסרטה לא מטושטשת
אני לא מחבבת חזנות אבל אני מאד אוהבת לשמוע את שלום למר לכן ישר אני מזהה את שלוםצחוק הגורל
יעקב למר הוא חזן ידוע ומוכר מהחזנים הגדולים והאהובים ביותר בעולם שלום נכנס לשוק לפני שנתיים בתור זמר ע"י יענקי שדחף אותו בכל הכוח תוך כדי האנשים התחילו לאהוב את שלום בתור זמר וירטואזי עם טיפה יכולת חזנית ובחר לעצמו נישה שונה מאחיו חתונות וכו'
היום יש כאן מישהו ששואל מי זה השני שעומד ליד שלום
אצל חובבי החזנות זה לא יכול לקרות
זה הוא?
אלי יפה מאתגר כל שיר שהוא מעבד ומתזמר. אם יורשה לי לומר שלפעמים העיבודים של אלי גדולים על החזנים עצמם ובוודאי על הקהל.תודה רבה על הסרטון
מהמם ומרגש
אפשר לומר שאלי יפה איתגר את השבעתי.
לכאורה G מוקטן 7. הבס לא כל כך ברור, בכל מקרה התווים של האקורד הם מי, סול, סי במול, רה במול.שכויח לחיבור
אגב מה האקורד בשניה ה 13? (את דודי)
רוב החזנים בדורות עברו היו גאונים מוזיקליים ומי שלא ע"פ רוב אנחנו לא מכירים אותם כי בקושי הכירו אותם בזמנם אבל ציבור חובבי החזנות פעם ע"פ רוב לא היו כאלה אלא רובם לא היו מוזיקליים גדולים ולכן פעם לא היה מקום לעיבודים של אלי יפה כי העולם חשב שזה זיופים בכללאלי יפה מאתגר כל שיר שהוא מעבד ומתזמר. אם יורשה לי לומר שלפעמים העיבודים של אלי גדולים על החזנים עצמם ובוודאי על הקהל.
אני לא ראיתי את אלי יפה בביצוע של מוזיקה קלאסית אז אני לא יכול לשפוט. כשהוא מבצע עיבודים לחזנות ולשירים, לפעמים אני מרגיש שיש בריחה של התזמורת מהקצב או סתם חוסר תאום בין התזמורת לחזן.אגב בחו"ל אלי יפה הוא מועדף על כולם ויש לו המון קונצרטים שם גם לחזנות וגם לקלאסי כנראה שם יותר מבינים
וזה גם הסיבה למה בקונצרטים של סובול היה יותר קשר עם הקהל כי אלו מבינים את מה שהוא מוכר ולא את הגאונות של אלי יפה
אני לא חושב שאם זובין מהטה ינסה למכור עיבודים שלו לקטעי חזנות יהיה לו פחות מורכב מאלי יפה
גם כשאלי מנצח על קונצרטים קלאסיים לקהל שמבין בזה אין כאוס ויש אינטרקציה עם הקהל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: