באיזה מס' אתה מקבל צינתוק?מעניין לענין באותו עניין. ניתן לחפש עסקים ומוסדות ציבור והחידוש הוא : שניתן לקבל צינתוק עם מס' העסק. במקום לרשום ולהקליד, המס' כבר על המסך שלכם.
באיזה מס' אתה מקבל צינתוק?מעניין לענין באותו עניין. ניתן לחפש עסקים ומוסדות ציבור והחידוש הוא : שניתן לקבל צינתוק עם מס' העסק. במקום לרשום ולהקליד, המס' כבר על המסך שלכם.
צריך ליהיות רשום לשירות?,מעניין לענין באותו עניין. ניתן לחפש עסקים ומוסדות ציבור והחידוש הוא : שניתן לקבל צינתוק עם מס' העסק. במקום לרשום ולהקליד, המס' כבר על המסך שלכם.
אני יכול לשלוח לך מספר אישי אם אתה מעוניין תהיה אתי בקשר רק דרך הטלפון 0533131707מישהו יודע האם יש להם מספר חילופי כי נחסם לי
בוירטואל מייל????מעניין לענין באותו עניין. ניתן לחפש עסקים ומוסדות ציבור והחידוש הוא : שניתן לקבל צינתוק עם מס' העסק. במקום לרשום ולהקליד, המס' כבר על המסך שלכם.
רציתי רק לשאול שאלה:
גם אני משתמש ב'וירטואל מייל'
תענו לי רק איך כולנו נותנים אימון במערכת לא מוכרת, כל הסודות פרטים אישיים וכו' וכו'
נחשפים אצל מישהוא???
למה אין אפשרות ליכנס לוירטואל מייל בצורה מקוונת??
אולי הכל נשמר שם ו..
רבותי רוצה תגובות!
רבותי רוצה תגובות!
בעיקרון אתה צודקרציתי רק לשאול שאלה:
גם אני משתמש ב'וירטואל מייל'
תענו לי רק איך כולנו נותנים אימון במערכת לא מוכרת, כל הסודות פרטים אישיים וכו' וכו'
נחשפים אצל מישהוא???
למה אין אפשרות ליכנס לוירטואל מייל בצורה מקוונת??
אולי הכל נשמר שם ו..
רבותי רוצה תגובות!
5. ולאנשים הפרנואידים הייתי ממליץאם היית יודע כמה מיילים מגיעים ביום בוירטואל מייל... גם אם ישבו שלש אנשים לקרוא את הכל הם לא יצליחו.
מספר הטלפון של "מערכת איתור עסקים": 0799-3000-10.מעניין לענין באותו עניין. ניתן לחפש עסקים ומוסדות ציבור והחידוש הוא : שניתן לקבל צינתוק עם מס' העסק. במקום לרשום ולהקליד, המס' כבר על המסך שלכם.
מספר הטלפון של "מערכת איתור עסקים": 0799-3000-10.
כבר זמן רב שלא מקבלים צינתוק (פעם זה כן היה עובד)
אולי בהמשך זה יחזור ?! ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: