אבל זה פיתרון רק לכוס לא לצלחת, מזלג, כף, סכין (סס"ח?) וכן על זה הדרךוכאן אני מציע במילה אחת!
כס"ח!
גאוני לא?
לא מסכים? אזה יאלה כסאח..
אבל זה פיתרון רק לכוס לא לצלחת, מזלג, כף, סכין (סס"ח?) וכן על זה הדרךוכאן אני מציע במילה אחת!
כס"ח!
גאוני לא?
לא מסכים? אזה יאלה כסאח..
שים לב מה שפותח האשכול כתבלהספים בעברית מדוברת- לשלוח (מיילים שהם) ספאם, ז"א דיוור בלתי מורשה.
חזקלא יודעת אם זה קשור אבל בבית שלנו פשוט הצלה.
מספרנו מילולית את סלי הכביסה. 1 הכי למטה, 2 מעליו, וכן הלאה.
ואז כשילד שואל "אמא איפה לשים את הציצית?" אני עונה: "ב-4"
פשוט וקליט בכל גיל.
כל הזכויות שמורות לילהספים- להעביר מייל לספאם
לא שלי ראיתי כאן בפרוג
השם הזה שמור כמובן לחנות או דוכן למכירת פלאפל.או פַלַּאפֶלִיָּה..
אם מחפשים מילה במקום מילה שקיימת כבר אז איך נקרא לנייר כסף/ למגש פיצה/מכונת תפירה וכד' בעצם כל דבר הכולל 2 מילים...סִירְכוֹנֶת – נַילּוֹן נִצְמָד
ואיך פוך לזקן וזקנה? ואיך פוך לילדים? ואיך פוך למבוגרים?פּוּכִית – שְׂמִיכַת פּוּךְ לְתִינוֹק
וכלי לניקוי בקבוקים? וכלי לניקוי ספות?מַשְּׁטֶחָהּ - כְּלִי לְנִקּוּי שְׁטִיחִים
ורצפת מחולות?/ מקהילות? התעמלות?מְרַקֶּדָהּ - רִצְפַּת רִקּוּדִים
וקופסת גפרורים?/קופסת איחסון?/ קופסת טבק?מַסְגְּרָהּ - קֻפְסַת סִגְרִיּוֹת
ומיטה נפתחת?נוֹחְ'בַה – סַפָּה נִפְתַּחַת
ואוכל טוב ומבושל...? איך אומרים? הרי צריך במילה אחת...בִּישׁ גַּדָּא - אֹכֶל שָׂרוּף בְּתַחְתִּית הַסִּיר
לקחתם את זה יותר מדי ברצינות.. ובכ"ז קבלו הצעותיי..אם מחפשים מילה במקום מילה שקיימת כבר אז איך נקרא לנייר כסף/ למגש פיצה/מכונת תפירה וכד' בעצם כל דבר הכולל 2 מילים...
ואיך פוך לזקן וזקנה? ואיך פוך לילדים? ואיך פוך למבוגרים?
וכלי לניקוי בקבוקים? וכלי לניקוי ספות?
ורצפת מחולות?/ מקהילות? התעמלות?
וקופסת גפרורים?/קופסת איחסון?/ קופסת טבק?
ומיטה נפתחת?
ואוכל טוב ומבושל...? איך אומרים? הרי צריך במילה אחת...
להתחגר - ללבוש חגורה באופן כללי, או חלילה להטיל מום עצמיכל הזכויות שמורות לי
להתחגר - לעשות את עצמנו חגורים באוטו.
להקטים - לחתוך את הראש של הגזר נניח. מלשון קוטמים.
בדיוק לזה נועד הפתרון, לכוס! שנפוצה לשימוש לא רק בבית, אלא בעבודה בבית המדרש ועוד ועודאבל זה פיתרון רק לכוס לא לצלחת, מזלג, כף, סכין (סס"ח?) וכן על זה הדרך
מלבד קוראי ולומדי התנ"ך!תקום הוולפית שזוכרת את "שמשון, טול את הטנא וגש למרכול"
הדור של היום- גם אם תתרגם לו את המילה "טנא" לא יבין את התרגום
קשור ועוד איךלא יודעת אם זה קשור אבל בבית שלנו פשוט הצלה.
מספרנו מילולית את סלי הכביסה. 1 הכי למטה, 2 מעליו, וכן הלאה.
ואז כשילד שואל "אמא איפה לשים את הציצית?" אני עונה: "ב-4"
פשוט וקליט בכל גיל.
לו היתה מצוחצחת לשוננו בלשון הקודש לבדה, גם תיבת 'שיבוש' לא היתה שוכנת בקרבה..בל נשבש את לשונינו ונטעה אותה מהעברית אל הארמית
כבר תפסו את המילה הזאת!רַפְרֶפֶת – ג'לי אדום, רַפְרְפָן – ג'לי כחול
הקאץ' במילה רפרפן לא במילה רפרפת המוכרת (ושבטעות ייחסתי לג'לי ולא לפודינג)כבר תפסו את המילה הזאת!
צפה בקובץ המצורף 1534414
כשהאוכל טוב ומבושל לא אומרים כלום. פשוט אוכלים.ואוכל טוב ומבושל...? איך אומרים? הרי צריך במילה אחת...
מְקַרְחֶנֶת...מישהו יודע איך קוראים
לזה של הקרח?!
נו התבנית הזאת!
לאכילה. וג'לי כתום? (יש בכלל כחול? )רַפְרֶפֶת – ג'לי אדום, רַפְרְפָן – ג'לי כחול
אכן, מודה באשמהברשימות האלה אתם בעצם מציעים (לכולם) מילים חדשות להשתמש בהם, נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: