לא הכבל נהרס אלא המגעים בפנים וכרטיס שעולה 1000 שקל לא שווה לתקן ב300כרטיס קול יכול לההרס בגלל חיבור הרוס של כבל המדפסת שלו..?
שתינו עוקבים אחר תוצאות הסקר... בגדול ברגע שהיו 10 הצבעות ומתוכם 2 שאמרו שזה חיבור בעייתי זה כבר הספיק לי.לך תדע אם המוכר לא יירשם לפה ויענה דברים שיעמדו לטובתו בויכוח שלכם....
קונדנסר זה דבר רגיש בטח התכוונת לדינמי. אבל בעצם זה הגדרה נכונה בדיוק כמו קונדנסר צריך טיפול ותחזוקה בעדינותאבל איך שוברים דבר כזה?? זה כמו ללכת מכות עם קונדנסר...
האם שמת לב לבעיה יסודית בסקר שלך?שתינו עוקבים אחר תוצאות הסקר... בגדול ברגע שהיו 10 הצבעות ומתוכם 2 שאמרו שזה חיבור בעייתי זה כבר הספיק לי.
ולגבי המגבר אין צורך לדאוג זה לא הולך להתקלקל מחר פשוט להקפיד להשאיר את החוט יואסבי במגבר ולא להוציא אותו מהמקום
עד כמה שחיפשתי לא מצאתי ברשת מישו שכתב שזה חיבור בעייתי
זה ניסוח יותר טוב?האם שמת לב לבעיה יסודית בסקר שלך?
אתה מצד אחד נותן אפשרות לענות כן או לא, אבל אתה מוסיף ל'כן' משפט שלא בהכרח כל מי שהיה לו מכשיר כזה אכן יסכים איתו, ואתה מוסיף ל'לא' משפט שאינו רלבנטי, כי איך מי שלא היה לו מכשיר כזה יכול להביע דעה שהחיבור הינו בעייתי או לא???
אורגן של קורג במקרה?אכן נדמה לי שהחיבור הזה התרופף אצלי בכמה כלים. זה לא גרם לי לזרוק את המכשיר [ אחד מהם היה אורגן..]
כן...אורגן של קורג במקרה?
אתה לא ממש חלוק עלי. אלא מבין יותר ממני.חלוק אני עליך ישנם אלרטנטיבות הרבה יותר טובות מאשר חיבור זה ולאט לאט כולם עוברים לטייפ C
חוששני שזה קשור לאיכות בנייה של חברות מסוימות כמו בקורג שלדעתי אחוזים גבוהים שהתקלקל המגעים קרה בקורג. אם יהיה לי זמן נעשה סקר קטן באלו מכשירים זה קרה...אתה לא ממש חלוק עלי. אלא מבין יותר ממני.
בכל מקרה עדיין החיבור הנ"ל בא גם הוא כהחלפה למידי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: