דרוש מידע וייז

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
יש לי מכשירו וייז פשוט בהדרן - והוא מאוד איטי וכל לחיצה הוא חושב כמה שניות.
ובהדרן אמרו לי שזה תקין שזה ככה. ואותי זה מאוד מתסכל. כי אם זה נמצא ברכב כל היום, וכשמתחילים בנסיעה לוק לו הרבה זמם להטען, ולפעמים צריך לקבל החלטנ מיידית לאיזה כיוון נוסעים.

ויש לי חבר שקנה קצת יקר - לוייז בלבד, אבל עם יותר זיכרון "ראם" (כמדומני 4) ויותר זיכרון במכשיר (כמדומני 64 גיגה) והמכשיר רץ במהירות.

my car

משתמש פעיל
המכשיר עולה תשלום ראשון 200?
וכמה אח"כ כל חודש כולל התוכנית?
ולכמה שנים?
ואיזה מכשיר זה?
26.9 כולל סים שמור ל 3 שנים
יש לי מכשירו וייז פשוט בהדרן - והוא מאוד איטי וכל לחיצה הוא חושב כמה שניות.
ובהדרן אמרו לי שזה תקין שזה ככה. ואותי זה מאוד מתסכל. כי אם זה נמצא ברכב כל היום, וכשמתחילים בנסיעה לוק לו הרבה זמם להטען, ולפעמים צריך לקבל החלטנ מיידית לאיזה כיוון נוסעים.

ויש לי חבר שקנה קצת יקר - לוייז בלבד, אבל עם יותר זיכרון "ראם" (כמדומני 4) ויותר זיכרון במכשיר (כמדומני 64 גיגה) והמכשיר רץ במהירות.

אכן צריך לבדוק את איכות המכשיר שרוכשים,
המכשיר שאני מדבר עליו זה: סמסונג A04
עם 3 ג'יגה ראם.
מהיר ואיכותי עם טעינת TYPE C

בנ"א

משתמש רשום
אשמח למידע על מכשיר וויז בלבד איכותי ולא יקר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה