תלוי למתי ?כמה זה מחיר מופקע?
תלוי למתי ?כמה זה מחיר מופקע?
זה גם למי ששילם עבור הקדמת תור אצל העסקנים וכדו'שגרירות ארצות הברית דוחה אלפי תורים לקבלת ויזה שנקבעו לחודשים אוגוסט ולתחילת ספטמבר.
אוי ואבוי
STUDENTמה אני כותב לגבי עיסוק במילוי הטופס DS160 אם אני אברך כולל????
הצג מידע על עבודה/חינוך/הכשרה
הערה: ספק את המידע הבא בנוגע לעבודה או השכלתך הנוכחיים.
900 ש"ח נקרא בעיניך זולאיך אפשר להשיג תור לוויזה מהרגע לרגע ללא תשלום נוסף או לכל או פחות במחיר יחסית זול?
זה די דחוף.
מישהו אולי יודע על תורות פנויים בחודש הקרוב?
זה זיל הזול900 ש"ח נקרא בעיניך זול
אם כן יש לי מישהו כזה
צריך בהחלטהאם ילד שאבא שלו אזרח צריך תור לויזה או רק לשלוח את המסמכים?
יכול לקחת כשבועיים בדר"כ עד תחילת הטיפול.הגשנו לפני שבוע בשגרירות בתל אביב את המסמכים לויזה עבור תינוק, בבדיקת סטטוס מופיע ללא סטטוס, כמה זמן מההגשה בד''כ מטפלים בבקשה? יש איזשהיא דרך לזרז את זה?
תודה לעונים!
ויזה לתינוק אמרו לי שצריך רק למלא טופס ולשלוח בדואר, זה לא נכון?אני עשיתי אצל פירהר לכל ילדי,
ועכשו בתקופת קורונה זה כאוס אחד גדול,
עשיתי ויזה חדשה(תינוקת)
הוא תקתק את זה תך 3 שבועות היה אצלי בלי לבא למקום בכלל.
התקשרו אלי לשאול שאלות,והוא טפל בהכל,ולא עלה יקר,מחיר נורמלי לחלוטין,יכולה לבדוק אם מאוד משמעותי.
בכל אופן ממליצה מאוד!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: