אתמול יצא לי להיות בחתונה בבני ברק ופתאום אני רואה בזמן הריקודים רחפן משייט לו אחורה קדימה לפי הקצב של הריקודים
לשאלתי מישהו, מה זה ? אמרו לי שזה מסריט את החתונה.
אז מה ? זה הצורה החדשה שמסריטים היום ??
אני זוכר בעבר הרחוק רחוק היו צלמים עם מצלמות ענקיות שמסריט הניח על הכתף, ואחרי תקופה ארוכה ראיתי שהמצלמות וידיאו נשארו אותה צורה רק התקטנו מאד שבמקום להניח על הכתף משהו ענק, מסריטים עם מצלמה הרבה יותר קומפקטית שמחזיקים אותה ביד אחת עם מוט שמונח על חגורה שקשורה למותניים בשביל היציבות
ולאחר מכן ראיתי שעושים וידיאו עם מצלמה דיגיטלית כמעט רגילה כמו של הצלמים המקצועיים
אז מה ? רחפן זה הצורה החדשה של צילום הווידאו שהצלמים מצלמים ?
למה מצלמים עם רחפן ולא עם צלם רגיל ומצלמה מקצועית כמו בעבר ? (אני מכווין על מצלמה דיגיטלית מקצועית ולא על הבוקסות הגדולות שהחזיקו על הכתף)
זה איכותי ?
אשמח לשמוע על זה מידע, כי זה מסקרן אותי
תודה
לשאלתי מישהו, מה זה ? אמרו לי שזה מסריט את החתונה.
אז מה ? זה הצורה החדשה שמסריטים היום ??
אני זוכר בעבר הרחוק רחוק היו צלמים עם מצלמות ענקיות שמסריט הניח על הכתף, ואחרי תקופה ארוכה ראיתי שהמצלמות וידיאו נשארו אותה צורה רק התקטנו מאד שבמקום להניח על הכתף משהו ענק, מסריטים עם מצלמה הרבה יותר קומפקטית שמחזיקים אותה ביד אחת עם מוט שמונח על חגורה שקשורה למותניים בשביל היציבות
ולאחר מכן ראיתי שעושים וידיאו עם מצלמה דיגיטלית כמעט רגילה כמו של הצלמים המקצועיים
אז מה ? רחפן זה הצורה החדשה של צילום הווידאו שהצלמים מצלמים ?
למה מצלמים עם רחפן ולא עם צלם רגיל ומצלמה מקצועית כמו בעבר ? (אני מכווין על מצלמה דיגיטלית מקצועית ולא על הבוקסות הגדולות שהחזיקו על הכתף)
זה איכותי ?
אשמח לשמוע על זה מידע, כי זה מסקרן אותי
תודה