עם איזה תוסף אתה עושה דבר כזה - כפתור להעלאת קבצי ומעל זה רשימת הקבצים שהועלו?
באופן כללי, אני משתדל לדבר אתך בצורה כמה שיותר קונקרטית עם דוגמאות מוגדרות. ואתה עונה ממש בכלליות בסגנון: ״כנראה שיש איזה שהוא תוסף שיעשה בדיוק את זה״.
לא נראה לי שזה דיון רציני.
אנו מייצרים כאן בניה של מערכת עם שילוב של כמה תוספים:
1. מנהל הרשאות משתמש.
2. לוח בקרה בהתאמה אישית (עם אפשרות אפילו להסתיר את כל לוח הבקרה מלבד דבר אחד בתפריט).
3. מאפשר העלאות קבצי וורד והפיכתם לפוסט.
4. מנהל פוסטים כתיקיות. כמו
זה או
זה.
5. עוד תוסף אחד שעוזר להראות את הפוסטים מכיוון נוסף כמו קבצים.
6. תוסף חפש והחלף (יש אפשרות ברמה של מסד הנתונים ויש תוספים שעושים זאת ברמה של HTML של המשתמש בלבד).
תוסף אחד שהוא מנטרל את כל האפשרויות בלוח הבקרה מלבד ניהול פוסט וסוג נוסף של פוסט.
תוסף שני שהוא מאפשר את העלאת הוורד והפיכתו לפוסט.
לגבי עריכת פוסטים כמדומני שעם הגדרת הרשאות משתמש בתוסף הרשאות משתמש אפשר להגדיר שהוא יוכל רק למחוק פוסטים ולא לערוך אותם.
ממילא יש לך פה רשימת פוסטים שאפשר לקרוא לזה רשימת קבצים, יש לו לכל אחד רק הרשאות צפייה ומחיקה.
ועוד סוג פוסט נוסף של קובץ בלי ניקוד.
ועכשיו תוסף של חפש והחלף שיחליף ניקוד וימיר אותו בכלום.
ולתוספת ההשלמה כדי שתהיה לזה השוואה יותר כמו קבצים ולא כמו פוסטים אפשר להעזר בתוסף נוסף שלא נרחיב בו כעת.
הכל כאן קיים.
עכשיו יש כאן עוד שני דברים שנשאר להשלים: שהרשאות העריכה החסומות על המשתמש לא תתנגשנה עם הרשאות ההעלאה, ועוד דבר נוסף שהחפש והחלף יקרה רק בסוג פוסט.
כתבתי רק שאיני לוקח אחריות על כל התהליך מכיון שאין לי פנאי לברר את כל זה, אבל זה בערך הכיוון שהייתי מתחיל אם הייתי מקבל עבודה כזו.