תודה עזרת לי מאדכמו שאמרו התוספים של קרוקובלוק מצויינים בשביל אתרים דינמיים כמו ליסטינג, כי יש לו את המעטפת של כל מה שצריך (למרות שאני חושב שיש להם עקומת למידה יותר מאחרים),
אבל בשביל לבנות חנות אין הרבה, זה מוסיף אפשרות ליצור לופ של ארכיון מוצרים מותאם אישית (אבל בדר"כ האפשרויותת שיש באלמנטור פרו מספיקות) חוץ מזה יש לו סליידר מוצרים ואולי עוד משהו, יש גם את החיפוש והפילטר, אבל יש הרבה תוספים גם בחינם שעושים עבודה טובה יותר, בכל אופן הרגשתי שאני די מסתבך שמה.
תודהקרוקובלוק באמת יותר מורכב, אבל לגמרי אמין.
גם התמיכה שלהם מצויינת.
חושבת שהמוצרים שלהם הרבה יותר מקצועיים מתוספים חינמיים שבדר"כ נותנים מענה מצומצם לבעיה.
אני משתמשת בו בכל אתר שאני בונה, לא רק חנויות.כי כמו שאמרו מעלי המעלות שלו הם באתרים מורכבים יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: