עד כמה שידוע לי- בדפדפן יש פחות פונקציות, אבל אולי זה מה שאתה צריךהאם יש אפשרות להשתמש בווצאפ ווב אתרוג עם מכשיר כשר?
הצלחתי רק עם אימולטור, וקיבלתי קוד טלפוני לאימות, אבל בדפדפן לא קיים את האפשרות לאימות טלפוני.
השימוש באימולטור מאוד לא נוח, ולא מכיל את רוב הפונקציות הפשוטות, האם שייך לפתוח בדפדפן?
תודה. בסוף הצלחתי ע"י קוד לאימות שהכנסתי באימולטור.בכל אופן, יש אימולטורים שיש להם אפשרות למצלמה פנימית למסך עצמו של המחשב (אני יודע על LDPLAYER)
ואז אפשר לסרוק את הברקוד ולהתחבר לווב
האם יש אפשרות להשתמש בווצאפ ווב אתרוג עם מכשיר כשר?
הצלחתי רק עם אימולטור, וקיבלתי קוד טלפוני לאימות, אבל בדפדפן לא קיים את האפשרות לאימות טלפוני.
השימוש באימולטור מאוד לא נוח, ולא מכיל את רוב הפונקציות הפשוטות, האם שייך לפתוח בדפדפן?
באיזה אימולטור השתמשת ? אני גם באתרוג מנסה להתקין וואטסאפ. ניסיתי עם BlueStacks אבל הוא חוסם ובהתקנה ישירה נדרש לחבר מכשיר סלולרי (בQR או בקוד)תודה. בסוף הצלחתי ע"י קוד לאימות שהכנסתי באימולטור.
האימולטור הוא LDPLAYERבאיזה אימולטור השתמשת ? אני גם באתרוג מנסה להתקין וואטסאפ. ניסיתי עם BlueStacks אבל הוא חוסם ובהתקנה ישירה נדרש לחבר מכשיר סלולרי (בQR או בקוד)
תודה מראש
אז במה כן אתרוג תומכת?האימולטור הוא LDPLAYER
נפתח באתרוג אבל אתרוג לא תומכת בו כיוון שהוא לא מספיק מאובטח מבחינה סינונית
כרגע רק וואטספ וובאז במה כן אתרוג תומכת?
לא נתמךBlueStacks נתמך באתרוג?
כלומר מחשב שBlueStacks מותקן עליו,
יעבוד עם אתרוג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: