כן ראיתי זה ממש מוצלח!כנראה שיש לך חסימה לדף הזה, בס"ה יש בו הוראות כיצד לבצע, וגם קישור להורדת בלואסטקס.
החסימה, אי אמור לבקש לנט פרי לפתוח? או מה?
כן ראיתי זה ממש מוצלח!כנראה שיש לך חסימה לדף הזה, בס"ה יש בו הוראות כיצד לבצע, וגם קישור להורדת בלואסטקס.
הצילו יכול להיות שזה הרס לי את המחשב????מצאתי...
Bluestacks - תוכנות להורדה
תוכנת אימולטור אנדרואיד, התוכנה נותנת ממשק אנדרואיד על המחשב עם אפשרות להריץ אפליקציות. זוהי גרסה מותאמת לשימוש בנטפרי, היא כוללת את תעודות האבטחה של נטפרי בספק אר-אל וב019.softwares.center
יש לך נקודות שחזור במחשב ?הצילו יכול להיות שזה הרס לי את המחשב????
המחשב נתקע!
עשיתי הפעלה מחדש ויש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה
כדאי קודם לכן לייצור נקודת שחזור ידנית במחשב. ואח"כ להפעיל.@טרומבון האם היה מדובר בוירוס?
האם הסתדרת עם זה?
כי הורדתי את הבלוסטאק מ https://softwares.center/bluestacks-4/ ואני מפחדת להריץ אותה
איך מייצרים נקודת שיחזור?כדאי קודם לכן לייצור נקודת שחזור ידנית במחשב. ואח"כ להפעיל.
בכל מקרה אלפי אנשים התקינו בלואסטקס ועובד מוציין.
אני התקנתי מהאתר הנ"ל כמה פעמים והיה חלק
בלואסטקס עובד, אבל לא ווצאפ. כי הם חסמו לגמרי כל חיבור לווצאפ.בנטפרי זה גם עובד??
תכתוב בחיפוש "שחזור" ויופיע באפשרויות "צור נקודת שחזור".איך מייצרים נקודת שיחזור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: