דרוש מידע ווייז של חברת דרך המלך

תלמיד מירושלים

משתמש צעיר
י שלי של דרך המלך ובעקבות פירסום שזה נפרץ בקלות ניסיתי לסגור את האפליקציה של דרך המלך פעם אחת ונפלה כל החסימה דיברתי אתם ואמרו לי לא יכול להיות תבוא לפה ונראה
במקום לסוע לב"ב הלכתי לחנות ליד הבית וסם לי חסימה אחרת , בינונית מאד מאז יש לי וויז עם **** ו****
ב האיכות של הקליטה לא קשורה יש לי מכשיר ישן של LG וזה גרוע מאוד אבל לחברים שלי יש מכשיר של סמסונג והם מרוצים מאוד. [לא רוצים לפרוץ שאלתי ]
גם לסמסונג יש מכשירים ישנים שהGPS לא קולט טוב אז צריך לברר על המכשיר

העשיל פרידמאן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרצתי אותו ביום השני שלי איתו...
נפרץ תוך 15 שניות...
בלי מחשב ובלי האפליקציה של דרך המלך.
זוועה.

אישה כשרה

משתמש צעיר
יש להם 2 סוגי מכשירים.
איזה מהם עדיף ?
שניהם דפוקים,
האחד מחודש,
השני חדש אבל איטי,
להדרן יש מכשיר מהיר שנקרא A05
ואגב הדרן אי אפשר לפרוץ(בעלי למד בקורס לטכנאים ותיקון מכשירי סלולר, הביא את הוויז של הדרן, והמורה אמר שאי אפשר לשחק עם זה רק מי שיש לו תוכנה מיוחדת שעולה מאות אלפי שקלים ויש אותה רק לכמה בודדים בארץ)

אני כנראה ממש בור אבל לא מצליל להבין
איך יתכן על אותו מכשיר אותה חברה אותו סים יש כאלה מצבים סותרים
אחד מומחה לא הצליח לפרוץ והשני הצליח ב 2 דקות
פליז תעשו לי סדר
זה לא מגיע עם סים של נטפרי ? ואם כן- אז איך יד שרך לפרוץ? לא מצליח להבין ורוצה מאד לרכוש..

העשיל פרידמאן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני כנראה ממש בור אבל לא מצליל להבין
איך יתכן על אותו מכשיר אותה חברה אותו סים יש כאלה מצבים סותרים
אחד מומחה לא הצליח לפרוץ והשני הצליח ב 2 דקות
פליז תעשו לי סדר
זה לא מגיע עם סים של נטפרי ? ואם כן- אז איך יד שרך לפרוץ? לא מצליח להבין ורוצה מאד לרכוש..
החסימה היא על המכשיר ולא על הסים.
כלומר סים פרוץ אך אין אפליקציות המכשיר חוץ מווייז.
אבל יש פרצות שמשם ניתן להיכנס ליוטיוב למשל, וברמת הרעיון אפשר באותה דרך גם לגוגל ומשם לכל מקום אסור רח"ל.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
מה זה מכשיר וויז בלבד "דרכא" שפורסם עכשיו?
מישהו מכיר? נפרץ ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה