וויזה לניו יורק ושהייה בה

yosil

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
למישהו מהפורום כאן יש מידע גדול בנושאים אלו?
אני זקוק לפתרון שהייה בארה"ב יותר מהחצי שנה (6 חודש) המותרים בחוק האמריקאי,
(כלומר גם אם יש לי וויזה לעוד שנתיים אני לא יכול לשהות בארה"ב יותר משש חודש ברצף).
אעדיף באישי.
תודה רבה

imud

משתמש צעיר
עימוד ספרים
יציאה לקנדה וחזרה מיידית לא באה בחשבון?

yosil

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לא באה בחשבון מצד הרשויות האמריקאיות...
הרי קביעת הגבלת הזמן נעשית ע"י שיקולו של פקיד ההגירה השדה בכל פעם מחדש, ואם הוא רואה והוא רואה שהייתי מקסימום זמן וחזרתי הוא מבין שיש לי משהו...

yosil

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הקפצה - סורי אבל זה נחוץ ביותר...

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
אני לא יודעת אם זה עדכני לעכשיו.
אבל בשעתו משרד הנסיעות סידר לי את כל ההתארגנות עם הויזה לארה"ב, כולל הדרכה מפורטת מה ואיך לומר בראיון בקונסוליה.
קיבלתי ויזה ל-עשר שנים. אבל זה היה לפני ה-11 בספטמבר...

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ויזה לעשר שנים נותנים גם היום.
היא לא שואלת על זה.

גם מי שיש לו ויזה לעשר שנים - זה אומר שיש לו אשרת כניסה למדינה בעשר שנים הקרובות, אבל, כל פעם שהוא נכנס אסור לו להיות שם יותר מ-6 חודשים ברצף.

אם יש קרובי משפחה כלשהם בעלי אזרחות אמריקאית זה יכול לעזור, אם אומרים שנמצאים שם כדי להיות לידם מסיבות א', ב', ג' וכו'.
כמו"כ אם יש נכסים בארץ כמו דירה וכו' - זה גם משהו שהם לוקחים בחשבון - שמי שיש לו דירה בארץ סביר להניח שיחזור אליה ולא יתנחל אצלם.

אם אני לא טועה, כל עוד את לא יוצאת משם, אף אחד לא יודע שהיית שם יותר מ-6 חודשים, וברגע שאת יוצאת אז זה כבר פחות בעייתי מבחינתם כי זה מן הוכחה לכך שאת לא נשארת שם - אבל יכול להיות שהם יעשו בעיות בכניסה הבאה, בפרט אם שיקרת בפעם הקודמת (אמרת שאת הולכת להישאר לשבועיים ונשארת לשנה), או אם נשארת לתקופה ארוכה ואת רוצה לחזור לשם לאחר הפסקה קצרה - שזה מוביל אותם לחשוד שאת רוצה לעבור לגור שם.

בהצלחה בכל מקרה.

imud

משתמש צעיר
עימוד ספרים
אם יש חתימה בדרכון שיצאת מגבולות ארה"ב, והויזה עדיין בתוקף אפשר לצאת ולהכנס כל שעה. אין שום שיקול דעת לפקיד שיושב בגבולות.

yosil

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
השאלה היא לכמה זמן וגם זה לא תמיד.
בד"כ לצעירים הם נותנים 3 חודש ובוגרים יותר 6 אך זה לא מחייב.
כתוב לפקיד בביקורת הגבולות האמריקאי הצלבות של כל הפעמים בהם ביקרתי בארה"ב באיזה תאריכים בשנה וכדו' וכמה זמן הייתי כל פעם. אם הוא רואה שניצלתי כמעט עד תום את ששת החודשים שאושרו לי ויצאתי כדי לחזור - הוא מבין שהעסק כאן לא הכי כשר ולא מאשר ליותר מחודש וגם זה נס כי לרוב המכרים שלי שנהגו כך - לא נתנו להכנס כלל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה