מידע שימושי ווטסאפ חרדי

מנטורינג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כן

נשמע באמת מורכב ומעצבן (בפרט שיש לנו כמה עובדות, וכל אחת להסביר וכו וכו
מעדיפה אם יש אפשרות ישר על מערכת הפעלה שלי
או לרכוש מכשיר, ואז יתחבר ישר למערכת ווינדוס וזהו
אין לי חשק לדברים מורכבים
בכל אופן תודה
ומי שיש לו פתרון בשבילי
אשמח לקבל מידע/ הצעה
תודה

גם לי יש בלוסטאקס+נטפרי ועובד לי הכול מצוין באמצעות וואטסאפ ווב. מיותר לשלוח מוואטסאפ לגימייל, וכל זה.
וכמובן - כמו שנכתב באחת ההודעות הקודמות, יש גירסאות של וואטסאפ ללא תמונות פרופיל/סטטוסים/קבוצות.

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אני מחפשת למחשב של linux - בלוסטאק לא עובד על לינוקס
גם הANDY לא עובד עליו :
Andy doesnt run on a mobile device, The Linux version is closed for Alpha if you want to join the testers please email <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> or visit us again after July 30

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
גם לי יש בלוסטאקס+נטפרי ועובד לי הכול מצוין באמצעות וואטסאפ ווב. מיותר לשלוח מוואטסאפ לגימייל, וכל זה.
וכמובן - כמו שנכתב באחת ההודעות הקודמות, יש גירסאות של וואטסאפ ללא תמונות פרופיל/סטטוסים/קבוצות.
איך אתה סורק את הברקוד מהבלוסטאקס לווב?

אוהבת לדעת

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
האם יש משהו שיכול להסביר לי בדיוק איך להתקין ווטסאפ במחשב מהבסיס לא מבינה את כל המילים שכתובות כאן.
יש לי חסימה של נטפרי.
אני צריכה התכתבות וקבצים לא סרטונים או קבוצות
בתודה מראש!!!

מנטורינג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
האם יש משהו שיכול להסביר לי בדיוק איך להתקין ווטסאפ במחשב מהבסיס לא מבינה את כל המילים שכתובות כאן.
יש לי חסימה של נטפרי.
אני צריכה התכתבות וקבצים לא סרטונים או קבוצות
בתודה מראש!!!

את צריכה להוריד ולהתקין בלוסטאקס מכאן: https://softwares.center/bluestacks-4/
אחר כך להוריד ולהתקין וואטסאפ מכאן: (גירסה רגילה) https://www.whatsapp.com/android/
אחרי שהורדת והתקנת הכול, ויש לך חשבון וואטסאפ פעיל על הבלוסטאקס, כנסי לקישור הזה: https://web.whatsapp.com/ ופעלי בהתאם להדרכה שם.

תצטרכי להצטייד במה שנקרא מצלמת רשת (מצלמה המתחברת למחשב עם USB והופכת להיות המצלמה שלו) כדי לצלם קוד QR שיופיע לך.
אם לא תסתדרי תעשי גוגל קטן ותמצאי המון אשכולות שנפתחו כאן ובפורומים חרדיים נוספים עם הדרכות מפורטות על הנושא. כך גם תוכלי למצוא גירסאות כשרות יותר לוואטסאפ.

בהצלחה!

EFRAT2004

משתמש פעיל
עימוד ספרים
[

תצטרכי להצטייד במה שנקרא מצלמת רשת (מצלמה המתחברת למחשב עם USB והופכת להיות המצלמה שלו) כדי לצלם קוד QR שיופיע לך.
אם לא תסתדרי תעשי גוגל קטן ותמצאי המון אשכולות שנפתחו כאן ובפורומים חרדיים נוספים עם הדרכות מפורטות על הנושא. כך גם תוכלי למצוא גירסאות כשרות יותר לוואטסאפ.

בהצלחה!
[/QUOTE]

האם מצלמת קנון רגילה יכולה להפוך למצלמת רשת
או מחשב נייד שיש לו מצלמה איך אני יכולה לצלם את הברקוד תוך כדי

מנטורינג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
האם מצלמת קנון רגילה יכולה להפוך למצלמת רשת
או מחשב נייד שיש לו מצלמה איך אני יכולה לצלם את הברקוד תוך כדי

יש מצלמות שהם גם מצלמות רשת צריך לבדוק ספציפית על מצלמה בהגדרות שלה או עם מישהו שמבין בזה.

לגבי מחשב נייד (יקרא מעתה: מחשב א') - אם יש לך עוד מחשב (שיקרא מעתה: מחשב ב') תוכלי לפתוח במחשב ב' שליטה מרחוק (אנידסק וכדומה) ששולטת על המחשב הנייד (א'), ואז לצלם עם הנייד (א') את המסך של המחשב (ב') עליו מופיע חלונית השליטה מרחוק עם תמונת המסך של הנייד (א') שעליה הקוד... אם לא הסתבכתם עד לכאן, תוכלו עם מעט סבלנות להבין מה כתוב כאן, ולחסוך רכישה של מצלמה..

(יש עוד אופציות כמו להציב מראה מול המצלמה וכו'. אני עשיתי את המתואר לעיל וזה היה פשוט קל ומהר.)

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
א
איך הורדתם ווצאפ לבלוסטאקס עם נט פרי?

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
א
בקשה למערכת הפניות עם צורך מוכח
לא עזר
איך הורדתם ווצאפ לבלוסטאקס עם נט פרי?

מנטורינג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
@אינסטלטור לטור בכל מקרה, האם ניתן להתקין וואטסאפ על המחשב בחסימה של נטפרי בלי אישור מהם? האם זה ייפתח?
כי ידוע לי שרק באישור מהם הם פותחים גישה לוואצאפ
שוב, נטפרי חוסמים וואטסאפ, הפתיחה היא רק באישורם אחרי שליחת פנייה מנומקת ומוכחת. אחרי שיחה טלפונית לוודא שאתם מודעים למשמעות, והיום גם מחתימים על טופס, רק אז הם פותחים.
אם אתם באמת צריכים - יפתחו לכם. אם לא - לא...

בלי פתיחה שלהם לא יעזור הוריד שום דבר. וואטסאפ לא יפעל.

תלמ

משתמש צעיר
היה לך וואטצאפ על בלוסטאקס?
אז באמת אין שום קשר בינו לבין המחשב שהוא מותקן ולכן אי אפשר להעתיק ולהדביק או להעלות קבצים וכו'.
מה שאני עושה זה פותחת ג'ימייל בבלוסטאקס ואז יש קשר ביניהם. אני יכולה להוריד מסמכים מהג'ימייל לוואטצאפ ולהפך. כלומר הוא מגשר לי בין המחשב למערכת ההפעלה של בלוטאקס.
זה נשמע מורכב אבל זה ממש פשוט.

זה עובד לך עם נטפרי?

הפקה ברמה

משתמש פעיל
את צריכה להוריד ולהתקין בלוסטאקס מכאן: https://softwares.center/bluestacks-4/
אחר כך להוריד ולהתקין וואטסאפ מכאן: (גירסה רגילה) https://www.whatsapp.com/android/
אחרי שהורדת והתקנת הכול, ויש לך חשבון וואטסאפ פעיל על הבלוסטאקס, כנסי לקישור הזה: https://web.whatsapp.com/ ופעלי בהתאם להדרכה שם.

בהצלחה!

זה מחייב שיהיה גם מכשיר פעיל או שיש אפשרות גם בלי מכשיר?

.....

משתמש מקצוען
לי יש מכשיר של הדרן אבל אין בו וואטסאפ ואני צריכה.
יש לי גם חסימה של הדרן וכשאני מתקינה את הוואטסאפ הוא כותב לי את זה, על מה אני צריכה ללחוץ?
ווצאפ.JPG
ווצאפ.JPG

קופירייטה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
הפקות ואירועים
בלי וואטסאפ בטלפון את לא יכולה להשתמש בוואטסאפ במחשב.

(אלא אם כן את מתקינה בלוטאקס ואז וואטסאפ ישירות על המחשב
לא כמו שניסית לעשות כאן, שזה לפתוח וואטסאפ במחשב דרך הטלפון)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה