אפשר פרטי התקשרות?בשמחה
תפני בפרטי
אפשר פרטי התקשרות?בשמחה
תפני בפרטי
רשום בפרופילאפשר פרטי התקשרות?
אני לא רואהרשום בפרופיל
sl54.cpa בגימיילאני לא רואה
אפשר לכון אותי יותר?
זה מופיע באימולטור? כי אם כן תיכנס לכרום או אדג' תוריד את העדכון, אח"כ תגרור הקובץ שהורדת למסך האימולטור.זה מה שמופיע לי, מה עושים?צפה בקובץ המצורף 1278889
שלום אני חייבת ווצאפ אני בלימודי סיעוד שחייבים בהם ווצאפ אשמח לעזרה בנושא זה מה רושמים לנטפרי ניסוח תודהבשמחה
תפני בפרטי
מה המייל שלך?שלום אני חייבת ווצאפ אני בלימודי סיעוד שחייבים בהם ווצאפ אשמח לעזרה בנושא זה מה רושמים לנטפרי ניסוח תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מה המייל שלך?
ואי באנגלית אחרי זה 0556764149y0556764149
מה שלך?מה המייל שלך?
יש לך ניסוח טוב כי הבנתי שצרריך להתחנן ווזה ממש לא קל אשמח לניסוחתשלי להם פניה שאת צריכה דחוף
שלחתימה שלך?
יש לך ניסוח טוב כי הבנתי שצרריך להתחנן ווזה ממש לא קל אשמח לניסוח
לאיה שלחת ניסוח? את יודעת את המייל שלי?שלחתי
לאיפה אני לא רואה?שלחתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: