באנגלית?הקפצה
באנגלית?הקפצה
עדיין לא ירד !!! אמור לרדת בהמשך החודש אבל מופיע שחיוב עסקה שבוצעה ואמורה לרדת מהחשבון בעוד מס' ימיםאז איך לא רואים את זה בחברת אשראי?
תעשה השוואה בין כמה שירד לך באותו חודש, לבין כל החיובים שהיה לך, ואז אחד מהשתיים: או שמצאת את מי שלקח, או שהחברת אשראי לקחה לך יוצר מדי כסף משום מה
לא הבנתי, יש חיוב אבל אין עסקה?עדיין לא ירד !!! אמור לרדת בהמשך החודש אבל מופיע שחיוב עסקה שבוצעה ואמורה לרדת מהחשבון בעוד מס' ימים
כןבאנגלית?
מופיע לי בעסקאות שטרם נקלטו כעסקה שבוצעה ועמדת להתחייב בהמשך הימים יחד עם כל עסקאות האשראילא הבנתי, יש חיוב אבל אין עסקה ?
אז תכחיש עסקה ותעשה כרטיס חדש ליתר בטחוןמופיע לי בעסקאות שטרם נקלטו כעסקה שבוצעה ועמדת להתחייב בהמשך הימים יחד עם כל עסקאות האשראי
שייך לעשות את זה עכשיו גם ????אז תכחיש עסקה ותעשה כרטיס חדש ליתר בטחון
אצל כאל, יכול להיות שאפשר כבר עכשיו, אבל תוודא שבאמת זה לא אתה, אולי זה חנות שגבתה כסף מאוחר יותר, אולי זה המלון שהעביר את המספר אשראי בתחילת היום, כי הם לוקחים עמלה על תלונה לא מוצדקתשייך לעשות את זה עכשיו גם ????
אצל מי מכחישים כאל או הבנק ?
אצל כאל, יכול להיות שאפשר כבר עכשיו, אבל תוודא שבאמת זה לא אתה, אולי זה חנות שגבתה כסף מאוחר יותר, אולי זה המלון שהעביר את המספר אשראי בתחילת היום, כי הם לוקחים עמלה על תלונה לא מוצדקת
זה מעבר למסגרת רק עסקה זו לבד כך שלא ייתכן גם לדעתך שאני לא זכרתי כי את המסגרת שלי אני זוכר טוב !!!!
לא הבנתי ???עושה רושם שהבנאדם יודע מה נעשה עם עצמו....
את הקפאת הכ''א שלך ניתן לבצע בטל' 24/7שייך לעשות את זה עכשיו גם ????
אצל מי מכחישים כאל או הבנק ?
וזה מה שהיא עשתה:בדקתי עכשיו ואני רואה חיוב לעמותה האיסלמית ליתומים 300 שקל
זה פתיר כנראה בעז''ה.התקשרתי לחברת אשראי חיכתי חצי שעה עד שענו לי
ביטלתי את הכרטיס וגם את ההוראת קבע שהעמותה הזאת עשתה לכרטיס שלי והנציגה הערביה שענתה סידרה הכל
תעדכןאז תכחיש עסקה ותעשה כרטיס חדש ליתר בטחון
כן, התכוונתי לומר (לכתוב) שלא יכתבו כל הזמן אולי איזה תשלום לפה תשלום לשם, כי הבנאדם כבר כתב שזה משהו לא סביר...לא הבנתי ???
מדברת עליי ???
סוף סוף מישהו מתחיל להבין אותי ........כן, התכוונתי לומר (לכתוב) שלא יכתבו כל הזמן אולי איזה תשלום לפה תשלום לשם, כי הבנאדם כבר כתב שזה משהו לא סביר...
אוקיי !את הקפאת הכ''א שלך ניתן לבצע בטל' 24/7
(אולי גם באתר שלהם?)
תבקש לשוחח גם עם מח' אבטחה שלהם על המקרה שלך.
וד.א. להלן הודעה מאשכול אחר השבוע בפורום 'עובר ושב':
'בדיקת פירוט האשראי מידי חודש בחודשו'
עם הדסה שגילתה:
וזה מה שהיא עשתה:
זה פתיר כנראה בעז''ה.
וכדאי כנראה לעשות את מה שהציע לך בתבונה רבה:
תעדכן
היה כבר !!! חחח ובאמת היה כייף... [ אמממ.... וגם קצת מפחיד...אין מה לדאוג!
ולמרות העגמת נפש נסי ליהנות כמה שיותר מהטיסה בפעם הראשונה.
טיסה נעימה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: