תרופה וואגובי כבר כאן!

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
למה לקחת מזרק של 2.4?
הרופא המליץ לי- מבחינה כספית!
כי בפועל מזרק של 2.4 מ"ג יוצא יותר זול ממזרק של 0.25,
הכמות של החומר הפעיל גדולה בהרבה יותר ואם לוקחים כל פעם מעט מינון - זה חסכון כספי, המזרק מחזיק להרבה יותר זמן...
מה גם שמזרק 0.25 הוא זול בערך בחצי ממחיר 2.4
לא בדיוק- מזרק של 0.25- 700 ש"ח כמדומני,
ומזרק של 2.4 עלה לי 1210 ש"ח...
אגב, אם תשאלי לתאריך תפוגה- הרוקחת שמכרה לי את הויגובי אמרה לי- כל עוד החומר שקוף וצלול- החומר פעיל ואפשר להשתמש (ובניסיון עם האוזמפיק - אף פעם לא זרקתי אוזמפיק בגלל חומר מקולקל ועכור...)
ה 1 מ"ג וויגובי משפיע עליי קצת פחות מ1 מ"ג אוזמפיק
ז"א גם פחות תופעות לוואי?
א"כ- שימחתני...

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען

יום נפלא!

משתמש פעיל
ז"א גם פחות תופעות לוואי?
א"כ- שימחתני...
לגבי התופעות לוואי קשה לי לדעת כי לקחתי כמה חודשים אוזמפיק והתופעות לוואי עברו לי בהדרגה ושעברתי לוויגובי כבר כמעט לא היה לי תופעות לוואי אבל לא שזה שונה מהפעמים האחרונות שלקחתי אוזמפיק אלא זה פשוט ירד לי בהדרגה ולא בהכרח בגלל שזה שונה.

ולפי מה שידוע לי בגדול זה אותו חומר ואם כן לא אמור להיות שינוי בתופעות לוואי.

יום נפלא!

משתמש פעיל
מכבי הודיעה כי תתחיל לסבסד את הוויגובי כשנתיים לאחר זמן הגעתם לארץ.
(שאם אני לא טועה זה אומר במהלך שנת 2023).

3 קוקיות

משתמש רשום
אשמח לעזרה מבעלי נסיון בלבד!!!!
לאחר כשנה עם הסקסנדה ,ההשפעה הלכה ופחתה עד שנעלמה.
הוויגובי לא עזר כלל.
ההמלצה היא בד"כ להפסיק לתקופה.
האם 5 חודשים ללא סקסנדה מספיקה בשביל למקסם את ההשפעה כמו בהתחלה או שמומלץ להמתין זמן ארוך יותר?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה