נכתב ע"י פרוגיוזר;n5038717:כל אחד יעלה נושאים לאתגר (כל נושא בהודעה נפרדת, שיהיה אפשר לדעת לאיזה נושא צלצלו!).
עד מחר בערב הנושא שיזכה להכי הרבה צלצולים יהיה האתגר הבא.
הולך?
אני מתחילה...
נכתב ע"י אלישקף;n5039397:איך מצלצלים? לשלוח 'תודה' אני יודעת.
נכתב ע"י פרוגיוזר;n5039400:צלצול זה תודה, בגלגול הקודם שלה
נכתב ע"י dvory;n5039522:עוד רעיון לאתגר:
לקחת שם של ספר ידוע ולחבר לו תוכן חדש. לא מתכוונת שצריך לכתוב לו כעת 300 עמודים (או 800, תלוי בספר שאתם בוחרים). מתכוונת שתכתבו לו תקציר חדש. עד מאה מילים גג.
לדוגמה:
ילדי שי מאמצים את תמי: שייקו ויענקי מוצאים חתולת רחוב ליד הצפרדע השכונתי. הם מחליטים לאמץ אותה וקוראים לה תמי. תמי מוסתרת ב... (שכחתי איך קראו למקום המחבוא שלהם), חני חושדת בשייקו שהוא מוכר את כל שקיות החלב שהיא קונה במכולת תמורת שקל לשקית. היא עוקבת אחריו, במטרה לדרוש נתח מהרווחים, אבל מוצאת רק שקיות חלב ריקות. בתיה מוצאת המון שערות ג'ינג'יות על הכר שלה ומפתחת פריחה מוזרה על כל הפנים. תמי יולדת ארבעה גורים. שייקו מנסה ללטף אחד מהם. תמי מתנפלת עליו, שורטת אותו ומתעללת בו כמו אם פולניה מצויה. ועל מה שקרה בהמשך - תקראו בספר שלעולם לא ייצא
נכתב ע"י dvory;n5039522:עוד רעיון לאתגר:
לקחת שם של ספר ידוע ולחבר לו תוכן חדש. לא מתכוונת שצריך לכתוב לו כעת 300 עמודים (או 800, תלוי בספר שאתם בוחרים). מתכוונת שתכתבו לו תקציר חדש. עד מאה מילים גג.
לדוגמה:
ילדי שי מאמצים את תמי: שייקו ויענקי מוצאים חתולת רחוב ליד הצפרדע השכונתי. הם מחליטים לאמץ אותה וקוראים לה תמי. תמי מוסתרת ב... (שכחתי איך קראו למקום המחבוא שלהם), חני חושדת בשייקו שהוא מוכר את כל שקיות החלב שהיא קונה במכולת תמורת שקל לשקית. היא עוקבת אחריו, במטרה לדרוש נתח מהרווחים, אבל מוצאת רק שקיות חלב ריקות. בתיה מוצאת המון שערות ג'ינג'יות על הכר שלה ומפתחת פריחה מוזרה על כל הפנים. תמי יולדת ארבעה גורים. שייקו מנסה ללטף אחד מהם. תמי מתנפלת עליו, שורטת אותו ומתעללת בו כמו אם פולניה מצויה. ועל מה שקרה בהמשך - תקראו בספר שלעולם לא ייצא
נכתב ע"י גילת ורנן;n5039600:זה יכול להיות רעיון מוצלח
אם גם אותן סופרות ידועות ומוכרות [דבורי, רותי וכו]
ישתתפו באתגר [לא רק בפורום הסודי והסגור]
נכתב ע"י בב;n5039794:אתגר הוא בשביל הכיף . מי שזה כיף לו משתתף.
נכתב ע"י בב;n5039882:הרעיון של דבורי מעורר השראה ממש! (אני מתחילה לחשוב על ספרים שאני אוהבת.. ) נחכה עד שציבור הבוחרים יסיים לומר את דברו..
נכתב ע"י משויטט;n5039910:רעיון באמת מעורר השראה,
אבל הוא יאתגר את הדמיון ואת היצירתיות, ולא כל כך את הכתיבה עצמה.
נכתב ע"י פרוגיוזר;n5039848:יותר מזה,
אנחנו יכולות לשבת ושיצאו לנו העיניים מפורום הסופרות והסופרות שבדרך, ולדמיין כמה כיף ונחמד שם, ואנחנו יכולות גם ליצור ענין וכיף פה.
יש מספיק חובבות כתיבה שיכולות להשתתף ולתרום פה.
ואם סופרות מהפורומים הסגורים רוצות להשתתף - נהנה לקרוא את יצירותיהן.
ותודה לדבורי על הרעיון, שבינתיים עושה רושם שיהיה המנצח.
נכתב ע"י גדי ישראלי;n5039983:יואו, הרבה זמן לא יצא לי לצחוק ככה. לא חלילה על הכותב, אלא על ההילה האפלה שסביב פורום סופרות. עזבו אתכם אתגרים, נהיה לי חשק לכתוב פוסט על הפורום הזה, יש מצב?
נכתב ע"י dvory;n5039895:
באופן אישי, לא ביקרתי בפורום הסודי והסגור כבר בערך שבוע, נראה לי.
פורום סופרות הוא פורום כמו כל הפורומים המקצועיים של פרוג. מיועד לעזרה מקצועית והוא אכן כזה בדרך כלל. לא קורה בו משהו מסעיר יותר מדי. בואו נגיד שלא הייתי יכולה לכתוב ספר 'עלילותי בפורום סופרות המסתורי'. לא היו לי מספיק עלילות או מספיק מסתורין
ולגבי האתגר, אני אשתתף בשמחה אם יצוץ לי רעיון מוצלח ואם העבודה לא תתפוס אותי בגרון. זה הכיף באתגר, נכון? שהוא פתוח לכולם ואפשר להתפרע בו בלי התחשבות בטייטל ובגיל.
נכתב ע"י גילת ורנן;n5040033:ואגב, לא התכוונתי חלילה ל'רדת' על הפורום הסודי הלז.
נכתב ע"י משויטט;n5039910:רעיון באמת מעורר השראה,
אבל הוא יאתגר את הדמיון ואת היצירתיות, ולא כל כך את הכתיבה עצמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: